Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2018, 20:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dwayne Johnson a Tom Cruise si chcú zahrať v spoločnom filme. Podľa nich by to bola pre divákov obrovská zábava

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Tieto dve herecké hviezdy sa spolu ešte nikdy neobjavili na jednom veľkom plátne. To sa však môže už čoskoro zmeniť.

Dwayne Johnson a Tom Cruise patria bezpochyby k tým najväčším akčným hviezdam súčasnosti. Sú to jednoducho tí herci, ktorí vďaka sile svojho mena a účasti v obľúbených filmových sériách dokážu prilákať obrovské množstvo divákov.

No platí to aj v opačnom prípade. Fanúšikovia z celého sveta sa totiž v mnohých prípadoch hrnú do kín aj vtedy, keď sa ich snímky nemôžu pochváliť práve najpriaznivejšími recenziami. A hoci sú obaja nesmierne populárni, v spoločnom projekte sa ešte nikdy neobjavili.

To sa však môže už v najbližších rokoch zmeniť. Ako sám Tom uviedol v jednom zo svojich nedávnych rozhovorov, nápad natočiť film s The Rockom ho rozhodne zaujíma, pričom podľa neho by to bola poriadna zábava.

Dwayne následne spomínaný rozhovor zdieľal prostredníctvom svojho účtu na Twitteri a dodal, že jediní ľudia, ktorí by sa bavili ešte viac než oni dvaja počas natáčania, by boli diváci v kine. Samozrejme, The Rock taktiež prejavil túžbu zahrať si s Tomom v jednom projekte.

Ak by sme sa pozreli na budúce projekty svalovca Johnsona, Cruise by sa k nemu pokojne mohol pripojiť napríklad v akčnej snímke Red Notice, do ktorej tvorcovia údajne hľadajú ďalšiu hlavnú mužskú postavu. To už ale trochu predbiehame.

Odporúčané
KVÍZ: Šprintujúci Tom Cruise v 10 rôznych filmoch. Spoznáš každý podľa toho, ako uteká na obrázku? KVÍZ: Šprintujúci Tom Cruise v 10 rôznych filmoch. Spoznáš každý podľa toho, ako uteká na obrázku? 21. novembra 2023, 11:00

No jedno je isté. Pokiaľ sa do spoločného filmu predsa len pustia (čo dúfame, že sa časom stane), dozaista pôjde o jeden z najočakávanejších počinov toho-ktorého roka. Čo vy na to? Chceli by ste vidieť tieto dve hviezdy na jednom veľkom plátne?

Dwayne Johnson a Tom Cruise si chcú zahrať v spoločnom filme. Podľa nich by to bola pre divákov obrovská zábava
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia