Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2018, 8:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Robin posiela v debutovom traileri seriálu Titans Batmana na dôchodok a ujíma sa vlády na Gothamom

FILMY A SERIÁLY TITANS
Uložiť Uložené

Robin sa pokúsi zastať miesto slávnejšieho kolegu. Podarí sa mu to?

Aj dnešné ráno sa bude niesť v znamení lákavých a podstatných noviniek. Vzhľadom na to, že práve prebieha Comic-Con, budú tieto Raňajky s Filmkultom skôr o nových ukážkach. Predstavíme si ambiciózny DC seriál Titans či oficiálnu ukážku na 11. sériu Doctora Who.

Titans

Comic-Conu je už v plnom prúde, čo znamená, že štedrá dávka trailerov je už na ceste k nám. Medzi zaujímavé novinky patrí aj seriál Titans od DC.

Príbeh by sa mal točiť okolo partičky superhrdinov, ako Starfire, Raven či Beast Boy, ktorí budú vedení Dickom Graysonom alias Robinom (Brenton Thwaites), bývalým Batmanovým side-kickom. Grayson sa stane šéfom Titans, aby konečne vystúpil z jeho tieňa. 

Podľa tvorcov môžeme očakávať dramatický a akciou nabitý projekt. Seriál si premiéru odbije tento rok.

Star Trek: Discovery

Chystaná druhá séria seriálu Star Trek: Discovery dorazila s dvomi novými fotkami. V hlavných úlohách uvidíme Sonequu Martin-Green, Jasona Isaacsa a Michelle Yeoh. Premiéry sa dočkáme budúci rok.

Robin posiela v debutovom traileri seriálu Titans Batmana na dôchodok a ujíma sa vlády na Gothamom
Zdroj: CBS
Robin posiela v debutovom traileri seriálu Titans Batmana na dôchodok a ujíma sa vlády na Gothamom
Zdroj: CBS/Entertainment Weekly

Doctor Who

Aj 11. séria úspešného seriálu Doctor Who sa hlási o slovo s novou ukážkou. V hlavnej úlohe uvidíme Jodie Whittaker, ktorá bude vôbec prvou ženou hrajúcou postavu Doctora. Premiéra je naplánovaná na jeseň tohto roku.

Mayans MC

Spin-off seriálu Sons of Anarchy s názvom Mayans MC láka konečne dorazil s oficiálnou ukážkou. Prvá séria bude mať 10 epizód a jej premiéra je stanovená na 4. septembra (září) 2018.

Jacob's Ladder

Pamätáte si na hororový thriller Jacob's Ladder z roku 1990 s Timom Robbinsom v hlavnej úlohe? Táto kultová snímka by sa mala dočkať svojho remaku. Hovorí sa o ňom síce už dobrých 5 rokov, ale zdá sa, že tentokrát sa veci naozaj pohnú dopredu.

Odporúčané
Tím Titans sa v 2. sérii pustí do boja proti Deathstrokeovi. Pomocnú ruku im podá Batman aj Superboy Tím Titans sa v 2. sérii pustí do boja proti Deathstrokeovi. Pomocnú ruku im podá Batman aj Superboy 7. augusta 2019, 18:44

Scenár má najnovšie na starosti Jeff Buhler (The Midnight Meat Train). Čo sa týka režiséra, zatiaľ nepadlo žiadne meno. Štúdio však údajne nechce urobiť klasický remake, ale skôr modernú verziu známeho príbehu.

Robin posiela v debutovom traileri seriálu Titans Batmana na dôchodok a ujíma sa vlády na Gothamom
Zdroj: TriStar

Domov
Zdieľať
Diskusia