Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2018, 20:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Astronauti budú v hororovom sci-fi Nightflyers od autora Game of Thrones čeliť záhadnej hrozbe

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriál čerpajúci z novely Georgea R. R. Martina dorazí túto jeseň.

Game of Thrones sa nám už pomaly chýli ku koncu, avšak netreba zúfať. George R. R. Martin toho totiž napísal oveľa viac a filmári teda rozhodne majú z čoho čerpať.

Voľba padla na jeho hororovú sci-fi novelu Nightflyers, ktorú nám v seriálovej podobe doručia spoločnosti SyfyNetflix. Doteraz sme z projektu mohli vidieť maximálne niekoľko krátkych záberov, ale vďaka Comic-Conu konečne dostávame aj oficiálny trailer.

V seriáli budeme sledovať skupinu astronautov, ktorí narazia na záhadnú mimozemskú loď. Pokus o odhalenie jej tajomstva ich však príde poriadne draho. Neznáme sily sa začínajú pohrávať s ich psychikou, paranoja narastá a čoskoro sa objavia aj prví mŕtvi.

Na základe spomenutých teaserov sme možno boli k tomuto projektu spočiatku mierne skeptickí, ale musíme uznať, že trailer nevyzerá vôbec zle. Pôsobivý vizuál, mysteriózna atmosféra a prísľub, že v tomto prípade môže ísť pre Netflix o ďalší veľký hit. Hlavné úlohy si strihnú Gretchen Mol, David Ajala a Angus Sampson.

Námet síce na prvý pohľad pripomína v určitých kruhoch kultový horor Event Horizon z roku 1997, ale nemáme pochybnosti, že scenáristi opierajúci sa o Martinovu predlohu, prídu s vlastným originálnym a strhujúcim príbehom. Premiéra sa uskutoční túto jeseň, na presný dátum si však ešte budeme musieť počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia