Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2018, 16:12
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Prvý oficiálny obrázok z nového Terminátora nám po boku kultovej Sarah Connor predstavuje ďalšie drsné akčné hrdinky

FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Sarah Connor hlási návrat do akcie!

Terminátor 6 sa už nakrúca a nedávno sme vás tiež informovali, že pľaci začal zarezávať aj samotný Arnold Schwarzenegger. Paramount Pictures nám teraz ponúklo prvý oficiálny obrázok troch hlavných ženských hrdiniek.

Hlavnou hrdinkou bude Grace stvárnená Mackenzie Davis (Blade Runner 2049), ku ktorej sa pridá Natalia Reyes (Lady) ako Dani Ramos a legendárna Linda Hamilton (Terminátor) ako stará známa Sarah Connor. Okrem nich uvidíme aj Diega Boneta, Gabriela Lunu, Enriquea Arcea a už spomínaného Arnolda Schwarzeneggera.

Prvý oficiálny obrázok z nového Terminátora nám po boku kultovej Sarah Connor predstavuje ďalšie drsné akčné hrdinky
Zdroj: Paramount Pictures

Režíruje Tim Miller (Deadpool) a na produkciu dohliada samotný "otec" celej franchise James Cameron. O deji zatiaľ veľa nevieme, ale tvorcovia plánujú opäť vrátiť látke lesk a zaujímavosť. Snímka nadviaže priamo na druhý diel a bude základom pre potenciálnu novú trilógiu. Americká premiéra je stanovená na 22. novembra (listopad) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia