Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018, 16:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Black Panther sa stáva 3. filmom v histórii kinematografie prekračujúcim hranicu 700 miliónov dolárov zarobených v amerických kinách

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Uff, mánia okolo Panthera utícha až takmer pol roka po premiére.

V Disney už úspech Black Panthera zapili minimálne desaťkrát. Avšak, aj takmer po pol roku sa zapisuje do kníh úspechov. Tentokrát je to vďaka pokoreniu hranice 700 miliónov dolárov zarobených v kinách po celom USA.

Niečo podobné sa doteraz podarilo len Star Wars: The Force Awakens (936,7 milliónov dolárov) a Avataru (760,5 milióna dolárov, obe sumy bez zarátania inflácie).

Panther však už čoskoro úplne opustí kiná. Následne by ho v USA mohlo predbehnúť aj Infinity War. To má súčasne na konte 678 miliónov dolárov. Marvel Studios vypúšťa do sveta skutočné fenomény. O tom potom. 

Panther sa stal neoblomnou zložkou americkej kultúry a my sme si istí, že na tom Disney ešte postaví množstvo svojich budúcich projektov. 

A potom príde Infinity War a T’Challa umiera. Nie, nebojte sa, dvojka Black Panthera príde už čoskoro. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia