Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jack Nicholson si v remaku komédie Toni Erdmann nezahrá. Herecký comeback po 8 rokoch sa nekoná

FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE STAR WARS
Uložiť Uložené

Okrem toho sa v dnešných Raňajkách dozviete novinky o Spider-Man: Into the Spider-Verse či seriálovom Jackovi Ryanovi.

Keďže sa nám tých noviniek tentokrát nakopilo pomerne dosť, rozhodli sme sa vám priniesť vydanie rubriky Raňajky s Filmkultom aj v sobotu.

Okrem remaku Toniho Erdmanna sa pozrieme aj na nový trailer pre Jacka Ryana, predstavíme si novinku Mary Elizabeth Winstead a Nicolas Cage prezradí, ako poňal postavu Spider-Mana Noir v animáku Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Toni Erdmann

Americký remake Toni Erdmann získal režisérku, ale zároveň prišiel o svoju hlavnú hereckú hviezdu. Snímku natočí Lisa Cholodenko (The Kids Are All Right).

Hlavnú rolu si mal strihnúť Jack Nicholson, pre ktorého by išlo o prvú rolu po 8 ročnej prestávke. Herec však z projektu z neznámych dôvodov vycúval. Premiéry sa dočkáme niekedy budúci rok.

Jack Nicholson si v remaku komédie Toni Erdmann nezahrá. Herecký comeback po 8 rokoch sa nekoná
Zdroj: Warner Bros

Jack Ryan

Premiéry seriálu Jack Ryan s Johnom Krasinskim v hlavnej úlohe sa dočkáme už čoskoro, takže sa na špionážne dobrodružstvo môžeme naladiť finálnym trailerom. Nové epizódy dorazia 31. augusta (srpen) 2018.

Iron Fist

Oficiálny trailer na marvelovský seriál Iron Fist je tu. Snáď sa 2. sérii podarí napraviť neduhy predchádzajúcich dielov. Premiéra je stanovená na 7. septembra (září) 2018.

Spin-off Star Wars sa ruší

Star Wars spin-off, ktorého dej sa mal odohrávať na planéte Tatooine, napokon neuvidíme. Po neúspechu Solo: A Star Wars Story sa Lucasfilm rozhodol pozdržať aj sólovky Obi-Wan Kenobiho a Boba Fetta.

Jack Nicholson si v remaku komédie Toni Erdmann nezahrá. Herecký comeback po 8 rokoch sa nekoná
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

All About Nina

Mary Elizabeth Winstead si v dramédii All About Nina od režisérky Evy Vives zahrá provokatívnu stand-up komičku. V romantických vzťahoch sa jej však príliš nedarí. Navyše si so sebou nesie niekoľko nevyriešených tráum z minulosti. 

Vo vedľajších úlohách sa predstavia aj Common, Chace Crawford a Camryn Manheim. Americkú premiéru si snímka odbije 28. septembra (září) 2018.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Nicolas Cage, ktorý v chystanom animáku Spider-Man: Into the Spider-Verse nadabuje Spider-Mana Noir, prezradil niekoľko informácií o jeho postave. Spider-Man Noir je podľa neho Peter Parker z 30. rokov.

Odporúčané
Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) 21. novembra 2022, 9:30

To znamená, že jeho prejav bude veľmi podobný hrdinom noirových filmov, akými boli Humphrey Bogart, James Cagney či Edward G. Robinson. Tento prvok do filmu podľa neho prináša mnoho humoru. Snímky sa v kinách dočkáme 13. decembra (prosinec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia