Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2018, 22:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Štúdio Disney definitívne potvrdilo vyhadzov Jamesa Gunna z Guardians of the Galaxy 3. Čo však bude s jeho scenárom?

FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY 3
Uložiť Uložené

Ani osobné stretnutie Jamesa Gunna s predstaviteľmi Disney názor štúdia nezmenilo.

Takže už je to naozaj definitívne: James Gunn Guardians of the Galaxy 3 nezrežíruje. Na Gunnovu obranu sa postavili herci aj fanúšikovia a samotný režisér sa stretol s predstaviteľmi spoločnosti Disney, aby celú záležitosť prediskutovali.

Pôvodné stanovisko štúdia sa však nezmenilo, za Gunna sa navyše nepostavil šéf Marvelu Kevin Feige. Znamená to však, že sa zahodí aj Gunnov scenár? Rozhodne nie. Marvel Studios ho totiž stále plánuje použiť.

Štúdio Disney definitívne potvrdilo vyhadzov Jamesa Gunna z Guardians of the Galaxy 3. Čo však bude s jeho scenárom?
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Marvel Studios

Dodali však, že nový režisér bude mať možnosť si ho v prípade potreby upraviť podľa svojich predstáv. Pokiaľ sa Gunnov scenár naozaj použije, Disney bude musieť logicky uviesť jeho meno v záverečných titulkoch. To môže na prvý pohľad pôsobiť zvláštne, obzvlášť keď vezmeme do úvahy vervu, s akou sa od Gunna štúdio odstrihlo.

Na druhej strane, ak by sa scenár výrazne menil, mohlo by to ohroziť už naplánované nakrúcanie. To by malo začať už začiatkom budúceho roka. Snímky samotnej by sme sa mali dočkať v roku 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia