Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2018, 11:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Na pokračovaní komédie Space Jam bude spolupracovať aj režisér Black Panthera

FILMY A SERIÁLY SPACE JAM 2 THE MAN IN THE HIGH CASTLE THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Ďalšie Raňajky plné noviniek sú tu. Príjemné čítanie.

Ešte pred víkendovým oddychom vám prinášame ďalšie vydanie našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Pozrieme sa v nej napríklad na Space Jam 2 či budúcnosť seriálu The Walking Dead.

Space Jam 2

Na pokračovaní známej komédie Space Jam z roku 1996 sa bude podieľať aj Ryan Coogler, režisér hyper-úspešnej marvelovky Black Panther. Coogler bude snímku produkovať, réžie sa zhostí Terrence Nance. Michaela Jordana v hlavnej úlohe vystrieda LeBron James.

Avatar: The Last Airbender

Kultový animovaný seriál Avatar: The Last Airbender dostane svoju seriálovú hranú verziu. Vznikne pod hlavičkou Netflixu a nižšie si môžete vychutnať aj prvý concept art.

Samotné nakrúcanie by malo začať v roku 2019. Pôvodný seriál sa vysielal v rokoch 2005 až 2008. V roku 2010 sa adaptácie hraného celovečeráku chopil M. Night Shyamalan, ale kritici film nekompromisne zadupali do zeme.

Na pokračovaní komédie Space Jam bude spolupracovať aj režisér Black Panthera
Zdroj: Netflix

Grumpy Old Men

V štúdiu New Line Cinema pripravujú remake známej komédie Grumpy Old Men (1993) v slovenčine známej ako Daj si pohov, kamoš!

Jednu z hlavných úloh si strihne Eddie Murphy. Režírovať bude Tim Story (Ride Along). V pôvodnom filme hlavné roly stvárnili Jack Lemmon a Walter Matthau.

Na pokračovaní komédie Space Jam bude spolupracovať aj režisér Black Panthera
Zdroj: Cinelou Releasing/Warner Bros.

The Man in the High Castle

3. séria výborného dystopického seriálu z alternatívnej histórie The Man in the High Castle dorazila s ďalšou krátkou ukážkou.

V nových častiach vyrazí hnutie odboja do otvoreného súboja proti nacistickej mašinérii. Nových častí sa dočkáme 5. októbra (říjen) 2018. Tvorcovia už zároveň potvrdili, že sa dočkáme aj 4. série.

The Walking Dead

Zombie seriál The Walking Dead sa do výslužby nechystá. Tvorcovia podľa svojich slov plánujú univerzum aj naďalej rozširovať, a to prostredníctvom filmov či televíznych spin-offov. Výkonný producent David Alpert dodal, že majú dostatok materiálu na roky dopredu.

Doctor Who

11. séria úspešného seriálu Doctor Who sa pripomína novým trailerom, v ktorom svoje schopnosti predvedie nový Doktor v podaní Jodie Whittaker. Premiéra je stanovená na 7. októbra (říjen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia