Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Potvrdené! Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie bude R-ko

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Harley Quinn a jej kamarátky budú robiť bordel v necenzurovanej verzii.

Vitajte pri ďalšom vydaní našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Začneme filmom s obľúbenou Harley Quinn v podaní Margot Robbie a zastavíme sa aj pri ďalšej adaptácii komiksu Flash Gordon.

Birds of Prey

Komiksovka Birds of Prey, v ktorej sa v hlavnej úlohe predstaví Margot Robbie ako Harley Quinn bude mať R-kový rating. Potvrdila to režisérka Cathy Yan. Okrem Robbie sa v snímke objavia aj Mary Elizabeth Winstead (ako Huntress) a Jurnee Smollett-Bell (ako Black Canary).

Režisérka zároveň prezradila, že vo filme sa objaví aj postava Cassandry Cain, ktorá si v niektorých komiksoch obliekla masku Batgirl. 

Okrem Birds of Prey sa vo Warner Bros. plánujú celkom 3 snímky s Harley Quinn v titulnej úlohe (Suicide Squad 2, Harley Quinn and The Joker a Gotham City Sirens). Premiéra Birds of Prey je stanovená na 7. februára (únor) 2020.

Potvrdené! Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie bude R-ko
Zdroj: Warner Bros.

Boy Erased

Lákavá dráma podľa skutočných udalostí Boy Erased dorazila s ďalším trailerom. Film režíroval Joel Edgerton (The Gift), ktorý si v ňom aj zahral.

Film rozpráva o homosexuálnom synovi baptistického pastora, ktorý ho pošle do starostlivosti fanatického kňaza s cieľom "vyliečiť" jeho homosexualitu. Vo filme uvidíme aj Nicole Kidman, Lucasa Hedgesa a Russella Crowea. Americká premiéra sa uskutoční 2. novembra (listopad) 2018.

Potvrdené! Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie bude R-ko
Zdroj: Focus Features

Flash Gordon

Julius Avery, režisér chváleného zombie vojnového hororu Overlord, natočí novú adaptáciu Flasha Gordona. Tento komiksový hrdina vznikol v 30. rokoch a pôvodne ho mal na strieborné plátna doviesť Matthew Vaughn (Kingsman). Prvú filmovú podobu dostal už v roku 1980 v réžii Mikea Hodgesa.

Potvrdené! Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie bude R-ko
Zdroj: Universal Pictures

All Is True

Kenneth Branagh si urobil meno ako významný režisér adaptácií hier Williama Shakespearea. Natočil napríklad filmové verzie hier, ako Hamlet, Henrich V. či Mnoho kriku pre nič. V novinke All Is True si strihne samotného Williama Shakespearea. Branagh sa chopí aj réžie.

Okrem neho sa objavia aj Judi Dench, Jack Colgrave Hirst, Kathryn Wilder a Ian McKellen. Premiéra nás čaká budúci rok. Nižšie si vychutnajte prvý obrázok. Premiéry by sme sa mali dočkať v roku 2019.

Potvrdené! Sólovka Harley Quinn s Margot Robbie bude R-ko
Zdroj: Sony Pictures Classic
 

Domov
Zdieľať
Diskusia