Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2018, 21:47
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hlavnú rolu v Star Wars seriáli Mandalorian si zahrá Pedro Pascal známy z Narcos či Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Pedro Pascal sa vydá do preďalekej galaxie.

O seriálovej novinke zo sveta Star Wars s názvom The Mandalorian sme vás na Filmkulte už informovali. Už vieme, že celý projekt bude mať pod producentským dohľadom Jon Favreau (Iron Man, Kniha džungle) a teraz máme potvrdeného aj herca do hlavnej úlohy.

Bude ním Pedro Pascal, ktorý je známy najmä zo seriálov Narcos či Game of Thrones. Objavil sa však aj vo filmoch Kingsman: The Golden Circle, The Equalizer 2 či The Great Wall a uvidíme ho aj v pokračovaní Wonder Woman.

Hlavnú rolu v Star Wars seriáli Mandalorian si zahrá Pedro Pascal známy z Narcos či Game of Thrones
Zdroj: Netflix

Favreau sa postará o scenár a réžie prvej epizódy sa chopí Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels). Okrem neho na režisérske kreslo zasadnú aj talenty, ako Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Taika Waititi (Thor: Ragnarok) a dokonca aj Bryce Dallas Howard (Solemates, Jurassic World), ktorá je viac známa ako herečka. 

Howard doteraz režírovala len niekoľko krátkych filmov, takže The Mandalorian bude pre ňu rozhodne najväčšou produkciou a sme zvedaví, ako sa jej podarí obstáť.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Mandaloriana RECENZIA: 3. séria Mandaloriana 20. apríla 2023, 13:00

Príbeh sa bude odohrávať po páde Impéria a ešte pred sformovaním The First Order. Hlavným hrdinom bude osamelý pištoľník (Pascal) z planéty Mandalor. Prvá séria bude mať 10 epizód.

Hlavnú rolu v Star Wars seriáli Mandalorian si zahrá Pedro Pascal známy z Narcos či Game of Thrones
Zdroj: Walt Disney/Lucasfilm

Seriál má rozpočet krásnych 100 miliónov (čiže 10 miliónov na epizódu), čo by malo zaručiť dostatočne epickú a akčnú jazdu. Pedro Pascal je podľa nás navyše veľmi dobrou voľbou a už teraz sme na jeho kreáciu zvedaví. Snáď zodpovední ľudia vedia, čo robia a dočkáme sa naozaj strhujúceho príbehu z preďalekej galaxie.

Zatiaľ nevieme, kedy si seriál The Mandalorian odbije svoju premiéru, avšak je jasné, že to bude prostredníctvom chystanej streamovacej služby štúdia Disney. Predpokladá sa, že samotná služba by mohla začať fungovať v druhej polovici, resp. koncom roka 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia