Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Marvelovku Doctor Strange 2 s Benedictom Cumberbatchom opäť zrežíruje Scott Derrickson

FILMY A SERIÁLY DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Ďalšie Raňajky, ďalšia dávka všetkých podstatných noviniek.

Vítame ťa pri ďalšom vydaní našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Aj tentokrát sme si pre teda pripravili poriadnu nálož všetkých podstatných noviniek za posledné dni. Začneme Stranger Things, ale bokom nezostane ani adaptácia videoherného Sonica či historická dráma s Kevinom Costnerom a Woodym Harrelsonom.

Doctor Strange 2

Tak už to máme aj oficiálne. Pokračovanie úspešnej komiksovky Doctor Strange opäť natočí Scott Derrickson. Do hlavnej úlohy sa pravdaže vráti Benedict Cumberbatch. Štúdio momentálne pátra po vhodnom scenáristovi.

Poznáme názvy epizód 3. série Stranger Things a vieme, o čom bude hororová novinka režiséra Get Out
Poznáme názvy epizód 3. série Stranger Things a vieme, o čom bude hororová novinka režiséra Get Out Zdroj: Disney/Marvel Studios

Stranger Things

Očakávaná 3. séria obľúbeného seriálu Stranger Things dorazila s prvým teaserom. V ňom sa dozvieme názvy jednotlivých epizód (tie znejú: Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case of the Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite a The Battle of Starcourt). Nové epizódy dorazia v lete budúceho roku.

A Series of Unfortunate Events

Vydarený seriál A Series of Unfortunate Events podľa knižnej predlohy Daniela Handlera (alias Lemonyho Snicketa) sa rúti do finále. Záverečná 3. séria teraz prichádza s prvým trailerom.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

V hlavnej úlohe opäť uvidíme Neila Patricka Harrisa, ako aj Malinau Weissman, Louisa Hynesa, Presley Smith a Patricka Warburtona. Troch súrodencov Baudelairovcov tak čaká finálne zúčtovanie s obávaným grófom Olafom. Premiéra sa uskutoční 1. januára (leden) 2019.

Us

Konečne vieme, o čom bude hororová novinka Us od Jordana Peelea (Get Out). Podľa oficiálnych informácií budú hlavnými hrdinami matka (Lupita Nyong'o) a otec (Winston Duke), ktorí si plánujú so svojimi deťmi a priateľmi oddýchnuť vo svojom dome na pláži.

Lenže keď dorazia istí prekvapiví nepozvaní hostia, pohodová atmosféra zmizne a na povrch vypláva napätie a chaos. Vo vedľajších úlohách si zahrajú aj Elizabeth Moss, Tim Heidecker, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Madison Curry a Cali Sheldon. Premiéra je stanovená na 15. marca (březen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Universal Pictures

Sonic the Hedgehog

Celovečerná adaptácia kultovej videohry Sonic the Hedgehog dorazila s prvým plagátom. Snímka bude mixom hraného filmu a CGI a zahrajú si v nej Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, Adam Pally, Tika Sumpter a Natasha Rothwell.

Vo filme budeme svedkami toho, ako rýchly ježko Sonic (Schwartz) bude musieť zničiť zlovestné plány obávaného Doctora Robotnika (Carrey). Premiéra sa uskutoční 15. novembra (listopad) budúceho roku.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Get your first look at Sonic The Hedgehog in his new live action movie.

Príspevok, ktorý zdieľa IGN (@igndotcom),

The Highwaymen

Pozoruhodný projekt The Highwaymen od Netflixu sa nám predstavuje prvým obrázkom. Film bude vychádzať zo skutočných udalostí a predstaví nám detektívov Franka Hamera (Kevin Costner) a Mannyho Gaulta (Woody Harrelson), ktorí musia chytiť legendárne zločinecké duo Bonnie a Clyda. Na režisérskej stoličke sedí John Lee Hancock a premiéra nás čaká 29. marca (březen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

Domov
Zdieľať
Diskusia