Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2018, 3:14
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Ako si vycvičiť draka 3 láka v ďalšom dojemnom traileri na zakončenie nádherného príbehu o Bezzubke a Štikútovi

FILMY A SERIÁLY HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3
Uložiť Uložené

Skvelá ukážka obsahuje v nových záberov aj predpoveď možných tragických udalostí.

Ako sme už napísali v našom článku o pripravovaných animákoch na rok 2019, Ako si vycvičiť draka 3 je zrejme najočakávanejším a pravdepodobne aj najambicióznejším zo všetkých. Niet sa čomu čudovať. Po dvoch skvelých častiach prichádza na rad tretia, v angličtine nesúca podtitul The Hidden World.

Emócie umocňuje najmä fakt, že tretím filmom sa s celým čarovným svetom Vikingov a Drakov nadobro rozlúčime, pričom nemáme očakávať žiadne ďalšie filmy či seriály. Sám režisér Dean DeBlois hovorí o tom, že spôsob akým sa rozlúčime s postavami, bude síce: "horkosladký, ale namierený tým správnym smerom".

V snímke opäť nazrieme na príbeh priateľstva medzi Štikútom (Hiccup) a Bezzubkou (Toothless). Veci však naberú divoký spád. Druhý menovaný objaví ďalšieho člena svojho druhu, samičku Light Fury, kvôli ktorej opustí svoj vikinský domov. Štikútov sen o dračej utópii a vláda v Berku budú následne podrobené skúške, keď sa na scéne objaví nový záporák, ktorý chce Nočného besa uloviť.

V krátkom, no opäť skvelom traileri sme dostali niekoľko nových záberov, no fanúšikovia určite spozornejú najmä v poslednej scéne. V nej vidíme, ako svetlá samička zachraňuje Bezzubého a Štikút padá spoločne so záporákom Grimmelom do neznáma. Je možné, že to je ten horkosladký koniec, o ktorom hovoril režisér?

Pripomíname, že za scenárom aj réžiou stojí Dean DeBlois (Lilo a Stitch) a svoje hlasy postavám opäť prepožičajú herci, ako Jay BaruchelAmerica FerreraKit HaringtonCate BlanchettKristen WiigCraig FergusonF. Murray Abraham či Gerard Butler. Práve Gerardova postava Stoicka (Štikútovho otca) sa „vráti z mŕtvych“ vo forme, zdá sa, dôležitých flashbackov.

Odporúčané
Emotívna rozlúčka so Štikútom a Bezzubkou ovládla kiná po celom svete (Box Office) Emotívna rozlúčka so Štikútom a Bezzubkou ovládla kiná po celom svete (Box Office) 24. februára 2019, 18:49

Nevieme ako ty, no my sa už nevieme dočkať. Odpovede na všetky otázky sa dozvieš už 21. februára (únor) 2019 a my pritom rozhodne nebudeme chýbať. Ak si chceš o projekte prečítať viac, neváhaj klikať na toto vlákno.

Domov
Zdieľať
Diskusia