Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2018, 6:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hobbs a Shaw sa ukazujú na ďalšej spoločnej fotke a mladá Sabrina dostane na Netflixe rovno 2., 3. aj 4. sériu!

FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW PREDÁTOR THE CHILLING ADVENTURES OF SABRINA THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Ďalšia dávka ešte čerstvých noviniek.

Vitaj pri ďalšom vydaní našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Aj tentokrát sme si pre teba pripravili poriadnu nálož všetkých podstatných filmových a seriálových noviniek. Poďme teda rovno na to.

Hobbs and Shaw

Spin-off obľúbenej série Rýchlo a zbesilo, ktorý ponesie názov Hobbs and Shaw, k nám doletel s ďalším obrázkom. Snímku točí David Leitch a v hlavných úlohách uvidíme Jasona Stathama a Dwayna "The Rock" Johnsona. americká premiéra sa uskutoční 2. augusta (srpen) 2019. 

Trailer pre Hellboya dorazí už dnes a hororová verzia Sabriny, mladej čarodejnice sa dočká aj 3. a 4. série
Trailer pre Hellboya dorazí už dnes a hororová verzia Sabriny, mladej čarodejnice sa dočká aj 3. a 4. série Zdroj: Universal Pictures/Entertainment Weekly

Scary Stories to Tell in the Dark

Filmová adaptácia známej detskej knižnej série Scary Stories to Tell in the Dark už má dátum premiéry. Americkí diváci sa jej dočkajú 9. augusta (srpen) 2019. Na scenári sa podieľal aj oscarový Guillermo del Toro a v hlavných úlohách uvidíme Zoe Colletti, Michaela Garzu, Gabriela Rusha, Austina Abramsa a Deana Norrisa. Režíruje André Øvredal (Troll Hunter).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate

Brexit

Filmová dráma Brexit nám, ako už názov hovorí, rozpovie kapitolu z nedávnej histórie. Referendum o odchode či zotrvaní Veľkej Británie v Európskej únii sa konalo 2016. V snímke Brexit si hlavnú rolu strihne Benedict Cumberbatch, ktorý si zahrá Dominica Cummingsa. Ten vedie kampaň za to, aby Británia Úniu opustila.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Mandaloriana RECENZIA: 3. séria Mandaloriana 20. apríla 2023, 13:00

Okrem neho uvidíme Roryho Kinneara, Liz White, Kylea Sollera a Leeho Boardmana. Režíruje Toby Haynes a premiéra sa uskutoční 19. januára (leden) 2019. Nižšie si vychutnaj oficiálny trailer.

The Mandalorian

Chystaný seriál The Mandalorian, ktorý sa bude odohrávať vo svete Star Wars, dorazil s niekoľkými konceptami. V hlavnej úlohe sa predstaví Pedro Pascal a ako showrunner bude dohliadať Joe Favreau. Už tiež vieme, že o soundtrack sa postará Ludwig Göransson, ktorý je zodpovedný za Black Panthera.

Podľa nových informácií by sa príbeh mal odohrávať približne 5 rokov po udalostiach Return of the Jedi a bude zasadený do vzdialenejších a menej obývaných kútov galaxie. Tamojší obyvatelia sa o porážku Impéria vôbec nezaujímajú. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#DaveFiloni original. #TheMandalorian #StarWars #JonFavreu

Príspevok, ktorý zdieľa Pedro Pascal (@pascalispunk),

Where'd You Go, Bernadette

Lákavá novinka Where'd You Go, Bernadette od Richarda Linklatera dorazila s prvým trailerom. Príbeh je založený na románe Marie Semple a jeho hlavnou hrdinkou je Bernadette (Cate Blanchett).

Odporúčané
3. séria Mandaloriana je zatiaľ najlepšia zo všetkých. Seriál sa nám mení pred očami na niečo oveľa zaujímavejšie 3. séria Mandaloriana je zatiaľ najlepšia zo všetkých. Seriál sa nám mení pred očami na niečo oveľa zaujímavejšie 16. marca 2023, 13:00

Tá má na prvý pohľad úplne všetko, ale jedného dňa bez stopy zmizne. Jej rodina teda začína pátrať po tom, kde by mohla byť. Z ďalších hercov uvidíme aj Billyho Crudupa, Kristen Wiig, Emmu Nelson, Judy Greer a Laurencea Fishburnea. Do amerických kín snímka dorazí 22. marca (březen) 2019.

 

Piercing

Talentovaný režisér Nicolas Pesce (The Eyes of My Mother) prichádza s ďalším temným hororom. Piercing nám rozpovie príbeh zdanlivo obyčajného biznismena Reeda (Christopher Abbott). Ten však v skutočnosti plánuje v hoteli zavraždiť nič netušiacu prostitútku. Veci sa však trochu zvrtnú.

Vo vedľajších úlohách uvidíme aj Miu Wasikowsku, Lalu Costa a Oliviu Bond. Do amerických kín sa snímka dostane 1. februára (únor) 2019.

Predátor

Pokiaľ máš rád Predátora, celkom iste ti padne vhod nižšie priložené video. To v animovanej verzii prerozpráva postupnú evolúciu kultového vesmírneho lovca.

The Chilling Adventures of Sabrina

Úspešný dark fantasy horor The Chilling Adventurs of Sabrina sa dočká nielen 2. série (trailer tu), ale aj 3. a 4. Tá druhá dorazí 5. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia