Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2019, 19:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Trailery pre Avengers: Endgame ukážu len zábery z prvých 15 minút filmu. Marvel tak nechce fanúšikom skaziť prekvapenia v kine

Trailery pre Avengers: Endgame ukážu len zábery z prvých 15 minút filmu. Marvel tak nechce fanúšikom skaziť prekvapenia v kine
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

V traileroch teda uvidíme ešte menej ako pri Infinity War.

Možno si ešte pamätáš na situáciu s Age of Ultron, kedy Disney a Marvel Studios zásobovali divákov novými zábermi takmer každý deň po dobu niekoľkých týždňov. Fanúšikovia tak poznali značnú časť filmu už pred premiérou a v kine až tak veľa prekvapení nevideli. A aj keď sa situácia upokojila a Disney si začalo dávať pozor na to, koľko a čo ukáže, až pri Infinity War sa to otočilo úplne.

Videli sme totiž jeden teaser a jeden oficiálny trailer, ktoré doplnili nejaké tie televízne spoty, klipy a podobne. A inak tomu zdá sa, nebude ani v tomto prípade. Avengers 3 nás v kinách slušne prekvapilo, pričom sa nebálo trailermi jemne zavádzať či odpútavať pozornosť. Aj preto by si nemal počítať s tým, že všetky zábery z propagačných materiálov uvidíš aj na striebornom plátne.

A veľa ich neuvidíš ani v tých traileroch. Kevin Feige bol vyspovedaný na odovzdávaní Zlatých glóbusov, kde reprezentoval Marvel Studios vôbec po prvýkrát (vďaka Black Pantherovi). Tam potvrdil, že zvesti týkajúce sa materiálu ukázaného v traileroch sú viac-menej presné. Disney skutočne neplánuje ukázať z filmu veľa a primárne sa sústredí na odhaľovanie prvej 15-minútovky (maximálne 20-minútovky). 


Nepochybne uvidíme aj niekoľko sekúnd z neskoršej fázy snímky, prípadne skupinovú scénu špeciálnu natočenú pre trailery (ako na konci toho pre Infinity War), no nemali by sme čakať, že nám odhalia dej a nejaké tie prekvapenia. A to nás nesmierne teší. 

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Feige zároveň potvrdil, že názov Endgame bol vybraný ešte pred natáčaním, takže aj veta Doctora Strangea, v ktorej sa názov spomína, je zámerná. Reč prišla aj na Guardians of the Galaxy 3. To určite vznikne, akurát si na neho ešte chvíľu počkáme.

Feige taktiež pochválil Jamesa Gunna a Aquamana od DC, takže mu prípadný angažmán jeho niekdajšieho kolegu v konkurencii nebude robiť veľké vrásky na čele (aspoň nie na verejnosti). Ak sa chceš o filme dozvedieť viac, klikaj sem a sem. Premiéra nás čaká už 25. apríla.

Trailery pre Avengers: Endgame ukáže len zábery z prvých 15 minút filmu. O názve bolo rozhodnuté ešte pred natáčaním
Trailery pre Avengers: Endgame ukáže len zábery z prvých 15 minút filmu. O názve bolo rozhodnuté ešte pred natáčaním

Domov
Zdieľať
Diskusia