Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Rýchlo a zbesilo 9 sa začne natáčať už v priebehu tohto februára

Rýchlo a zbesilo 9 sa začne natáčať už v priebehu tohto februára
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HAPPIEST SEASON MORBIUS TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Aj dnešné Raňajky sú nabité množstvom noviniek nielen z Hollywoodu.

Nový pracovný týždeň opäť začneme našimi pravidelnými Raňajkami s Filmkultom. Aj tentokrát ti teda prinášame tie najzaujímavejšie správy zo sveta filmu.

Fast & Furious 9

Vin Diesel prezradil, že natáčanie snímky Fast & Furious 9 začne v priebehu tohto februára (únor) v Londýne. Novinku oznámil spoločne s Michelle Rodriguez prostredníctvom príspevku na Instagrame, či sa ale vo filme objaví aj Dwayne Johnson s Jasonom Stathamom, to v tejto chvíli nevieme. Réžie sa chopí Justin Lin (Star Trek Beyond, Fast & Furious 5 a 6).

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Crew heads out to London next month for the next chapter... #FAST9

Príspevok, ktorý zdieľa Vin Diesel (@vindiesel),

Terminator

Chystaný Terminátor sa nám pripomína krátkym videom zo zákulisia natáčania v hlavnej úlohe s Arnoldom Schwarzeneggerom a režisérom Timom MiIllerom (Deadpool). Natáčanie momentálne prebieha v Budapešti. Premiéra je u nás naplánovaná na 31. októbra (říjen) 2019 a okrem Arnieho sa objavia aj herci, ako Mackenzie Davis, Linda Hamilton, Natalia Reyes, Diego Boneta či Gabriel Luna.

Hayao Miyazaki

Slávny japonský tvorca Hayao Miyazaki momentálne pripravuje snímku How Do You Live?, ktorá by mala premiérovať v roku 2020. Jeho častý spolupracovník Vincent Maraval však prezradil, že Miyazaki so synom Gorōm pracujú na dvoch nových projektoch. Či do toho ale zarátal aj How Do You Live?, alebo myslel dva úplne iné filmy, to zatiaľ nevieme.

Raňajky pondelok (Fast and Furious)
Raňajky pondelok (Fast and Furious) Zdroj: Studio Ghibli/Toho

Ghostbusters a Morbius majú dátumy premiér

Štúdio Sony zverejnilo dátumy premiér pre pokračovanie Ghostbusters a komiksovku Morbius. Prvá menovaná snímka dorazí do kín 10. júla (červenec) 2020 a Jareda Leta uvidíme v spin-offe Spider-Mana 31. júla 2020.

Raňajky pondelok (Fast and Furious)
Raňajky pondelok (Fast and Furious) Zdroj: Columbia Pictures/Warner Bros. Pictures

Happiest Season

Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) by si mala zahrať po boku Kristen Stewart v lesbickej romantickej komédii Happiest Season. Stewart stvárni mladú ženu, ktorá plánuje požiadať svoju priateľku (Davis) o ruku, a to pred jej rodinou. Háčik je v tom, že konzervatívni rodičia nevedia o jej orientácii. Režíruje herečka Clea DuVall (The Intervention), ktorá napísala scenár spoločne s Mary Holland. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

Raňajky pondelok (Fast and Furious)
Raňajky pondelok (Fast and Furious) Zdroj: IFC Films/Mars Distribution

The Death and Life of John F. Donovan

Režisér a scenárista Xavier Dolan predstavil prvý trailer k svojej dráme The Death and Life of John F. Donovan. Príbeh sa zameria na korešpondenciu medzi hereckou hviezdou menom John F. Donovan (Kit Harington) a jej fanúšikom Rupertom (Jacob Tremblay), ktorý sa svojmu idolu zverí so svojimi najväčšími tajomstvami. Donovan je homosexuál a chystá sa na filmovú úlohu superhrdinu, no hrozí, že sa verejnosť dozvie o jeho súkromnom živote.

Odporúčané
RECENZIA: Morbius RECENZIA: Morbius 31. marca 2022, 13:30

Snímka prešla dlhou post-produkčnou fázou, pretože Dolan z nej úplne vystrihol hlavnú antagonistku stvárnená Jessicou Chastain. Tešiť sa ale môžeš na hercov, ako Ben Schnetzer, Thandie Newton, Natalie Portman, Susan Sarandon, Kathy Bates či Michael Gambon. Americká premiéra ešte naplánovaná nie je.

Domov
Zdieľať
Diskusia