Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2019, 20:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jason Momoa si mal v spin-offe zahrať Hobbsovho brata. The Rock prezradil, či si nájde čas a ukáže sa v dvojke

Jason Momoa si mal v spin-offe zahrať Hobbsovho brata. The Rock prezradil, či si nájde čas a ukáže sa v dvojke
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW JASON MOMOA
Uložiť Uložené

V snímke Hobbs & Shaw sa mal pôvodne objaviť aj samotný predstaviteľ mocného Aquamana.

Očakávaný spin-off akčnej série Rýchlo a zbesilo, ktorý ponesie oficiálny názov Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, je už v týchto chvíľach dotočený, pričom prvé zábery z neho by sme mali vidieť už na blížiacom sa Super Bowle. V niekoľkých posledných dňoch nás však Dwayne Johnson a jeho sociálne siete zásobovali mnohými fotkami priamo z pľacu, vďaka čomu sme sa mohli o filme dozvedieť aj niekoľko zaujímavých noviniek.

Jednou takou bola aj správa, že sa mal po boku The Rocka a Jasona Stathama pôvodne objaviť aj Jason Momoa, teda predstaviteľ samotného Aquamana. Dwayne prezradil, že sa obaja veľmi snažili, aby si Momoa v snímke zahral, nakoniec to ale nevyšlo kvôli nabitému harmonogramu kráľa Atlantídy. Johnson následne dodal, že v pokračovaní Hobbsa a Shawa už Momou určite uvidíme.

Aquaman mal v tomto Fast & Furious spin-offe stvárniť jedného zo štyroch bratov postavy Luka Hobbsa (The Rock), rola následne pripadla wrestlerovi Romanovi Reignsovi. Snímku Hobbs & Shaw režíruje David Leitch (John Wick, Deadpool 2) o scenár sa postaral Chris Morgan (Wanted, Fast & Furious 4-8) a jej premiéra je u nás naplánovaná na 25. júla (červenec) 2019. Pre ďalšie informácie klikaj sem.

Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a jeho štyria filmoví bratia

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A lil’ HOBBS & SHAW exclusive. THE HOBBS BROTHERS. In Samoa we have a word that means everything to us - AIGA - which means FAMILY. My name is Luke Hobbs and these are my four brothers. My family. My aiga. They all live in Western Samoa where they own and operate “Hobbs Customs” - a former illegal chop shop, now a legit business where they build and deliver vintage custom cars all over the world. In Samoa we have another saying which is “Ou te le tau to’atasi ae matou te tau fa’atasi” which means, When you fight one, you fight us ALL. Biggest showdown the Fast & Furious Universe has ever seen is coming this summer. HOBBS & SHAW AUGUST 2ND #JoshMauga #CliffCurtis #RomanReigns #JohnTui #BigBrownBaldTattooedMan @hhgarcia41

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

Domov
Zdieľať
Diskusia