Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2019, 14:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Suicide Squad 2 od režiséra Strážcov galaxie bude reštartom s novými postavami a hercami. Kedy ho uvidíme v kinách?

Suicide Squad 2 od režiséra Strážcov galaxie bude reštartom s novými postavami a hercami. Kedy ho uvidíme v kinách?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Suicide Squad čaká kompletný reštart.

Dnes sa nám potvrdili niekdajšie špekulácie o pozadí nového Suicide Squad. Nepôjde o dvojku, ale o kompletný reštart. Snímka by sa mala volať The Suicide Squad a my sme za to aj vlastne radi, keďže jednotka bola slušným bordelom. Ťažko povedať, či bude Gunn pracovať s Jokerom a Letom samotným, no The Hollywood Reporter tvrdí, že si scenár napísal vo svojom klasickom štýle ala Guardians of the Galaxy. 

Vykašľal sa pritom na všetky postavy a hercov z prvého filmu a snímka tak naberie celkom nový koncept. Štýl GotG môže projektu celkom slušiť, no a my budeme dúfať, že Gunn si zobral ponaučenie zo svojho posledného sklamania a vyrozpráva oveľa lepší príbeh. Podľa prvotných správ by malo The Suicide Squad doraziť do kín v auguste 2021, a teda len pár týždňov po Batmanovi od Matta Reevesa, čo nám až tak veľmi nesedí. 

Zo straty postáv necítime žiadny smútok. Margot Robbie a Leto zrejme budú vo svojich rolách pokračovať, no a my môžeme len dúfať, že sa ešte ukáže aj Will Smith ako Deadshot, bez ktorého by bolo Suicide Squad zrejme veľmi zlé. Rola mu sadla a fanúšikovia si ho taktiež zamilovali. Tak prečo nie.

Domov
Zdieľať
Diskusia