Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2019, 14:45
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

J. J. Abrams oznámil koniec natáčania Star Wars IX dojemnou fotkou s ústredným triom

J. J. Abrams oznámil koniec natáčania Star Wars IX dojemnou fotkou s ústredným triom
Zdroj: Disney/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka teraz poputuje do post-produkcie. Snáď sa teda v najbližšom období dočkáme aj ďalších obrázkov.

Ako už isto mnohí z vás vedia, nadchádzajúca Epizóda Star Wars dá posledné zbohom rodu Skywalkerovcov a zároveň bude predstavovať záver jednej veľkej éry. Koniec koncov, všetko, čo o Star Wars: Episode IX momentálne vieme, ti kolega Jakub nedávno zhrnul v obsiahlejšom článku.

A hoci sa premiéry tejto snímky dočkáme až koncom tohto roka, jej natáčanie už skončilo. Túto správu oznámil režisér J. J. Abrams (Mission: Impossible III, Star Trek, Star Wars: The Force Awakens) prostredníctvom svojho účtu na Twitteri, pričom sa pochválil aj zverejnením dojemnej fotky s Daisy Ridley, Johnom Boyegom a Oscarom Isaacom.

Zdá sa to nemožné, ale dnes sme dokončili natáčanie Epizódy IX. Neexistuje dostatočný spôsob, ako poďakovať tomuto skutočne magickému štábu a obsadeniu. Som vám navždy zaviazaný,“ dodal v príspevku Abrams. S prácou ale rozhodne neskončili. Snímka teraz totiž poputuje do post-produkcie, kde bude dokončená do finálnej verzie.

Tú v našich kinách uvidíme 19. decembra (prosinec) 2019. Snáď sa teda po vyššie priloženej fotografii dočkáme v najbližšej dobe aj nejakých ďalších, aby sme si mohli trošku zapolemizovať. Pre viac informácií o Star Wars: Episode IX klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia