Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Rocky mal mať v Creed 2 súboj s Ivanom Dragom a Hellboy potvrdzuje drsnejší aj krvavejší tón

Rocky mal mať v Creed 2 súboj s Ivanom Dragom a Hellboy potvrdzuje drsnejší aj krvavejší tón
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prichádzame s ďalšou dávkou skvelých filmových noviniek.

Aj dnes budeme pokračovať s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ti opäť predstaví tie najzaujímavejšie novinky z posledných dní.

Taron Egerton naspieval všetky skladby Eltona Johna úplne sám

Štúdio Paramount zverejnilo novú ukážku z biografie Rocketman, ktorá nám vyrozpráva životný príbeh Eltona Johna. Z videa sa navyše dozvedáme, že Taron Egerton naspieval všetky skladby úplne sám, čo zapôsobilo aj na Eltona. Za réžiou stojí Dexter Fletcher (Eddie the Eagle) o okrem Egertona si zahrá aj Jamie Bell či Bryce Dallas Howard. Premiéra je u nás naplánovaná na 30. mája (květen) 2019.

Tom Hanks je priekopníkom detskej televíznej zábavy

Spoločnosť TriStar Pictures odhalila novú fotku Toma Hanksa v úlohe Freda Rogersa, priekopníka detskej televíznej zábavy, ktorého preslávil program MisteRogers' Neighborhood z roku 1968. Životopisnú drámu A Beautiful Day in the Neighborhood zrežírovala Marielle Heller (The Diary of a Teenage Girl, Can You Ever Forgive Me?) a premiéra nás čaká 22. novembra (listopad) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: TriStar Pictures

Rodan vs. King Ghidorah v záberoch z Godzilly

Snímka Godzilla: King of the Monsters sa nám pripomenula niekoľkými ďalšími zábermi, a to tentokrát v podobe TV spotu, v ktorom sa okrem iného postavia proti sebe aj monštrá Rodan a King Ghidorah. Réžiu má pod palcom Michael Dougherty (Trick 'r Treat, Krampus). Pokračovanie Godzilly z roku 2014 uvidíme na veľkom plátne 30. mája (květen) 2019.

Rocky a Drago sa mali v Creed 2 pobiť

Ako Sylvester Stallone odhalil prostredníctvom svojho účtu na Instagrame, vo filme Creed 2 mal prebehnúť aj súboj jeho postavy Rockyho s Ivanom Dragom (Dolph Lundgren). Zverejnil dokonca video, v ktorom si obaja herci nacvičujú, ako to bude prebiehať.

Hellboy na novej krvavej fotke

Pred príchodom druhého traileru pre nového Hellboya (mal by doraziť tento týždeň) sme dostali čerstvý obrázok priamo z filmu. Nachádza sa na ňom samotný pekelník (David Harbour), Major Ben Daimio (Daniel Dae Kim) a v pozadí aj Alice Monaghan (Sasha Lane). Najzaujímavejšou je však mŕtvola prepichnutá akousi tyčou, čo by mohlo naznačovať drsnejší a krvavejší tón. Premiéra je naplánovaná na 11. apríla (duben) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia