Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chris Hemsworth si zahrá wrestlera Hulka Hogana v biografii od režiséra Jokera

Chris Hemsworth si zahrá wrestlera Hulka Hogana v biografii od režiséra Jokera
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY FIGHTING WITH MY FAMILY THE MAN IN THE HIGH CASTLE TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Opäť prichádzame s výdatnou dávkou filmových a seriálových správ. A znova je z čoho vyberať.

Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom. Aj tentokrát sme si pre teba pripravili najnovšie správy zo sveta filmu a seriálu, ktoré sa v poslednej dobe objavili. Poďme teda na to.

Chris Hemsworth si zahrá wrestlera Hulka Hogana

Chris Hemsworth podľa magazínu The Hollywood Reporter stvárni Hulka Hogana v pripravovanom životopise od režiséra Todda Phillipsa (The Hangover, War Dogs, Joker). Projekt by sa mal zamerať najmä na Hoganov vzostup. Scenár dostal na starosti Scott Silver (8 Mile, The Fighter). 

Chris Hemsworth si zahrá wrestlera Hulka Hogana v biografii od režiséra Jokera
Zdroj: Marvel Studios

Dwayne Johnson hviezdi vo wrestlerskej komédii

Spoločnosť MGM zverejnila finálny trailer pre sľubnú a chválenú komediálnu drámu Fighting with My Family, ktorá nám rozpovie neobyčajný životný príbeh wrestlerky Saraye „Paige“ Bevis (Florence Pugh). Za scenárom aj réžiou stojí Stephen Merchant (Cemetery Junction) a okrem Florence si zahrá aj Jack Lowden, Dwayne Johnson, Nick Frost, Lena Headey či Vince Vaughn. Snímka si v Amerika odbila premiéru 14. februára (únor) 2019.

Seriál The Man in the High Castle skončí 4. sériou

Podľa najnovších informácií bude nadchádzajúca 4. séria populárneho sci-fi seriálu The Man in the High Castle aj tou poslednou. Spoločnosť Amazon nás však aspoň potešila krátkym oficiálnym teaserom. Štvrtá séria si odbije premiéru tento rok na jeseň.

Woody, Buzz a ďalšie hračky sa v Toy Story 4 vydávajú na misiu

Herečka Annie Potts, ktorá v Toy Story dabuje postavu Bo Peep, predstavila úplne nový klip z animáku Toy Story 4. Ten sa sústredí na tzv. operáciu bazénová hračka a môžeme v ňom vidieť, ako Bo Peep, Woody, Buzz a niekoľko ďalších hračiek spolupracujú na svojom pláne. Za réžiou stojí Josh Cooley (kraťasy George & A. J. a Riley's First Date?) a premiéra je u nás naplánovaná na 8. augusta (srpen) 2019.

Space Jam 2 sa začne natáčať toto leto

Hviezda NBA LeBron James, ktorá si v pokračovaní Space Jam zahrá hlavnú úlohu, potvrdila, že natáčanie dvojky by malo začať už tento rok v lete. Réžie sa ujme pomerne neznámy Terence Nance.

Chris Hemsworth si zahrá wrestlera Hulka Hogana v biografii od režiséra Jokera
Zdroj: Warner Bros.

Nový diel Ghostbusters poteší fanúšikov pôvodných filmov

Režisér Jason Reitman, ktorí sa už pripravuje na natáčanie ďalšieho Ghostbusters filmu, v nedávnom rozhovore sľúbil, že oddaní fanúšikovia pôvodných snímok ocenia jeho prístup k novému zárezu do série. Prezradil, že sa v každom smere snaží využívať originálne techniky a chce film natočiť tak, ako by ho urobili v 80. rokoch. Premiéra je momentálne naplánovaná na 10. júla (červenec) 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia