Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2019, 15:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Harrison Ford sa v Tajnom živote maznáčikov 2 premení na drsného alfa samca

Harrison Ford sa v Tajnom živote maznáčikov 2 premení na drsného alfa samca
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY THE SECRET LIFE OF PETS 2
Uložiť Uložené

Jeho meno je Rooster.

Ak sa už nevieš dočkať pokračovania animovaného hitu Tajného života maznáčikov a pravidelne sleduješ naše predstavovanie jednotlivých zvierat, určite si zaznamenal informáciu o tom, že svoj hlas do filmu prepožičal aj Harrison Ford. Doposiaľ sme ale netušili, koho bude v snímke tento slávny herec predstavovať.

Najnovší trailer nám ale okrem psa Maxa a niekoľkých ďalších zvieracích hrdinov ukázal aj drsného psa žijúceho na farme menom Rooster.

Ten so svojím tvrdým a cynickým prístupom k okoliu dozaista nebude milovníkom humoru, no práve jeho dominantný postoj pôsobí sám o sebe veľmi zábavne. Najmä keď si uvedomíš, že prostredníctvom Roostera k postavám prehovára Harrison Ford.

Tajný život maznáčikov 2 ponúkne naozaj pestrú všehochuť rôznych postavičiek. Za príklad spomeňme psa Gidgeta hrajúceho sa na mačku či superhrdinského zajaca Snowballa, proti ktorému by možno neobstál ani Thanos.

Hlasy zvieratám prepožičali herci, ako Patton Oswalt, Kevin Hart, Jenny Slate, Eric Stonestreet, Ellie Kemper, Lake Bell, Dana Carvey, Hannibal Burress, Bobby Moynihan, no a v neposlednom rade aj vyššie spomínaný Harrison Ford.

Odporúčané
Dark Phoenix zaznamenal najmenšie otváracie tržby v celej histórii ságy. X-Men prekonal animák o zvieratkách (Box Office) Dark Phoenix zaznamenal najmenšie otváracie tržby v celej histórii ságy. X-Men prekonal animák o zvieratkách (Box Office) 9. júna 2019, 20:25

Film režíroval Chris Renaud, ktorý v minulosti natočil napríklad dvojicu animákov Ja, zloduch. Do našej kino distribúcie sa snímka dostane 20. júna (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia