Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2019, 10:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žiadna Lady Gaga, ale Kylo Ren a Rey. Vtipná paródia na A Star Is Born chce rebelku vtiahnuť na temnú stranu sily

Žiadna Lady Gaga, ale Kylo Ren a Rey. Vtipná paródia na A Star Is Born chce rebelku vtiahnuť na temnú stranu sily
FILMY A SERIÁLY BRADLEY COOPER LADY GAGA
Uložiť Uložené

Bradley Cooper a Lady Gaga inšpirovali už aj vlastnú Star Wars paródiu.

Bradley Cooper natočil film, ktorý bude vo svete rezonovať ešte dlhé mesiace a možno aj roky. Snímka A Star Is Born, kde si zahral hlavnú postavu spoločne s Lady Gagou, získala hneď niekoľko nominácií na Oscara, na slávnostnom odovzdávaní týchto cien si dokonca obaja zaspievajú svoj duet Shallow a svet sa dozvedel, že Bradley vlastne má výborný hlas.

Okrem toho sa našli tvorcovia, ktorí chceli úspech A Star Is Born premietnuť do svojej práce. Na takmer všetky populárne filmy vznikajú paródie a ani tento film sa nestal výnimkou. Na kanáli Nerdist sa objavila paródia s názvom A Star Wars Is Born uťahujúca si z videoklipu ku skladbe Shallow.

V hlavných úlohách sa predstavili Kylo Ren a Rey, pričom celá skladba sa točí okolo toho, či je Kylo správny muž a existuje šanca, že sa rozhodne pre identitu Bena Sola, alebo je navždy stratený ako Kylo. Zároveň sa snaží Rey presvedčiť, aby sa pridala na temnú stranu sily. Ako to celé dopadlo si už radšej pozri vo videoklipe sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia