Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sólovka Black Widow určite nebude prvým R-kovým filmom v MCU. Kedy film dorazí do kín?

Sólovka Black Widow určite nebude prvým R-kovým filmom v MCU. Kedy film dorazí do kín?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ani začiatok nového pracovného týždňa sa nezaobíde bez výdatnej dávky filmových či seriálových noviniek.

Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom. Aj tentokrát sme si pre teba pripravili najnovšie filmové a seriálové správy z posledných dní.

Sólovka Black Widow nikdy nemala byť R-ko

Nedávno kolovali internetom zvesti, že sólovka Black Widow by mohla mať rating R, a teda mládeži neprístupný. Šéf Marvel Studios Kevin Feige však teraz potvrdil, že snímka nebude R-kom a nikdy ani nemala byť.

Sólovku zrežíruje Cate Shortland (Berlin Syndrome) a scenár od Jaca Schaeffera (Olaf's Frozen Adventure) momentálne prepisuje Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby). Natáčanie by malo začať niekedy v lete/na jeseň, takže premiéry by sme sa mohli dočkať v roku 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Hviezda seriálu The Handmaid’s Tale je punk rockovou bohyňou

Hudobná dráma Her Smell sa predstavila prvým trailerom. Režisérom aj scenáristom je Alex Ross Perry (The Color Wheel) a snímka nám vyrozpráva príbeh fiktívnej bohyne punk rocku (Elisabeth Moss), ktorá sa musí vyrovnať so svojou minulosťou. Okrem Moss si zahrá aj Cara Delevingne či Dan Stevens a americká premiéra je naplánovaná na 12. apríla (duben) 2019.

Seriál Halo natočí režisér Robina Hooda a Peaky Blinders 

Seriálová adaptácia populárnej videohry Halo našla nového režiséra. Je ním Otto Bathurst (Robin Hood, Peaky Blinders) a nahradí Ruperta Wyatta (Rise of the Planet of the Apes), ktorý musel odstúpiť z dôvodu nedostatku času. Bathurst zrežíruje pilot aj niekoľko ďalších epizód, pričom bude zastávať pozíciu výkonného producenta. Natáčanie by malo začať tento rok.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Microsoft Studios

Nová verzia kultového seriálu The Twilight Zone v parádnej ukážke

Reboot úspešného sci-fi hororového seriálu The Twilight Zone, na ktorom sa podieľa aj Jordan Peele (Get Out, Us), dostáva plnohodnotný trailer. Seriál bude pozostávať z rôznych hororových, mysterióznych aj sci-fi príbehov a okrem samotného Peela si zahrajú aj Adam ScottJohn ChoKumail Nanjiani, Sanaa Lathan, Greg Kinnear, Steven Yuen, Jacob Tremblay, Allison Tolman či Tracy Morgan. Premiéra je naplánovaná na 1. apríla (duben) 2019.

Predstaviteľ postavy menom Abe Sapien si odmietol zahrať v novom Hellboyovi

Herec Doug Jones, ktorý je okrem množstva sci-fi a fantasy úloh známy aj stvárnením Abea Sapiena v pôvodných Hellboyoch od Guillerma del Tora, prezradil, že dostal ponuku na cameo rolu v pripravovanom reboote od Neila Marshalla. Ťažko povedať, či to mal byť Abe alebo niekto úplne iný, no Doug musel odmietnuť kvôli práci na seriáli Star Trek: Discovery.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Columbia Pictures/Revolution Studios

Kingsman, Bond a Ford vs. Ferrari menia dátumy premiér

Očakávané filmy menili premiéry. Kingsman prequel sa z 15. novembra (listopad) 2019 posunul na 14. februára (únor) 2020, Bondovka s poradovým číslom 25 sa zo 14. februára 2020 presunula na 8. apríl (duben) 2020 a biografia Ford vs. Ferrari od režiséra Logana dorazí 15. novembra 2019. Pôvodne sme ju však mali vidieť už 28. júna (červen) 2019.

Sólovka Black Widow určite nebude prvým R-kovým filmom v MCU. Kedy film dorazí do kín?
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia