Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2019, 14:40
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Každý môže byť kráľom na Železnom tróne. Navnaď sa na blížiacu sa sériu Game of Thrones novými fotkami

Každý môže byť kráľom na Železnom tróne. Navnaď sa na blížiacu sa sériu Game of Thrones novými fotkami
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Si zvedavý, ako celý príbeh nakoniec dopadne?

Nová séria jedného z najúspešnejších seriálov súčasnosti sa nezadržateľne blíži. Takmer 2 roky museli fanúšikovia fantasy seriálu čakať, kým sa k nim opäť dostane príbeh z Westerosu. Ako už vieme, každá z epizód nadchádzajúcej série by mala mať dĺžku celovečerného filmu. Veľkolepé finále sľubuje dramatické zápletky, krvavé boje a celkovo epický príbeh.

HBO by malo každým blížiacim sa dňom vypustiť trailer, ohlasujúci príchod zimy novej série Game of Thrones, divácky najúspešnejšieho projektu televízie. Tá vie, že musí fanúšikom nejakým spôsobom pripomenúť o akú veľkú vec vlastne ide. 

Najnovšie tak HBO na svojom Twitteri zverejnilo 20 fotografií hlavných hereckých predstaviteľov, pričom každý z nich dostal možnosť nám ukázať, ako by to vyzeralo, keby práve jeho postava zasadla na ikonický Železný trón. Každý z nás má svojho vlastného favorita, ktorého by najradšej videl na tróne. Koho by si tam najradšej videl ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia