Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Daniel Radcliffe bude utekať z väzenia a Seth Rogen zažíva románik s Charlize Theron v lákavej komédii

Daniel Radcliffe bude utekať z väzenia a Seth Rogen zažíva románik s Charlize Theron v lákavej komédii
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY WHAT IF?
Uložiť Uložené

Prichádzame s ďalšou dávkou skvelých filmových a seriálových noviniek.

Aj dnes budeme pokračovať s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ti opäť predstaví tie najzaujímavejšie novinky z posledných dní.

Komédia so Sethom Rogenom a Charlize Theron dostala nový trailer

Snímka Long Shot sa pripomína ďalšou ukážkou. Príbeh nám Freda Flarskyho (Rogen), nezamestnaného žurnalistu zničeného vlastným nešťastím, ktorý sa opäť stretne so svojou láskou z detstva a zároveň bývalou opatrovateľkou (Theron). Tá sa však túži stať jednou z najmocnejších žien na svete. Režíruje Jonathan Levine (50/50), o scenár sa postaral Dan Sterling (The Interview) a premiéra je naplánovaná na 3. mája (květen) 2019.

Na Disney+ uvidíme animovaný MCU seriál

Na streamovacej platforme Disney+ by sme sa podľa najnovších informácií mali dočkať aj adaptácie komiksovej série What If. Animovaný seriál nám ukáže, ako by vyzerali udalosti v MCU, ak by sa niektoré kľúčové momenty udiali inak. A aj keď sa príbeh seriálu What If nestane súčasťou MCU, bude naň dohliadať sám Kevin Feige.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Comics

Chystá sa sfilmovanie Talizmanu od Stephena Kinga

Režisér Mike Barker (seriály The Handmaid's Tale a Fargo) natočí filmovú adaptáciu fantasy románu The Talisman od Stephena Kinga a Petera Strauba. Príbeh sleduje mladého chlapca menom Jack Sawyer, ktorý sa s cieľom zachrániť život svojej matke vydáva do neznáma plného príšer a nebezpečenstiev. Za scenárom stojí Chris Sparling (Buried).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Hulu

Daniel Radcliffe bude utekať z väzenia

Thriller Escape from Pretoria sa nám odhalil na prvom obrázku s Danielom RadcliffomDanielom Webberom (seriál 11.22.63). Tí si vo filme založenom na skutočných udalostiach zahrajú politických väzňov a bojovníkov za slobodu, ktorí sa rozhodnú utiecť z prísne stráženého zariadenia. O réžiu sa postaral Francis Annan (celovečerný režijný debut). Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Arclight Films/the South Australian Film Corp

Pod dohľadom Leonarda DiCapria vznikne film o škandále s Volkswagenom

Podľa Leonarda DiCapria sa režisér Edward Berger (seriál Patrick Melrose) ujme snímky, ktorá sa bude zaoberať škandálom v súvislosti s firmou Volkswagen, falšujúcou emisné testy. Vychádzať bude z knihy Faster Higher Farther: The Inside Story of the Volkswagen Scandal od Jacka Ewinga a DiCaprio sa postará o produkciu. Scenár napíše Charles Randolph (The Big Short). Film by mohol niesť názov Faster, Higher, Farther.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures

Amy Adams a Jessica Chastain sa stanú producentkami dvojice projektov

Herečka Amy Adams spustila produkčnú spoločnosť Bond Group Entertainment a dohodla sa na spolupráci s HBO. Ich prvým spoločným projektom bude miniséria Poisonwood Bible vychádzajúca z knižnej predlohy od Barbary Kingsolver. Produkčná spoločnosť Jessicy Chastain Freckle Films sa zasa postará o snímku The Honeymoon podľa knižnej historickej drámy The Honeymoon: A Novel of George Eliot.

Raňajky
Raňajky Zdroj: HBO/STX Films/Entertainment One
Domov
Zdieľať
Diskusia