Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2019, 12:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sony má naplánované filmy a seriály zo sveta Spider-Mana na 7 rokov dopredu

Sony má naplánované filmy a seriály zo sveta Spider-Mana na 7 rokov dopredu
Zdroj: Sony Pictures Animation
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Predsedovia zo štúdia Tony Vinciquerra a Mike Hopkins sa v nedávnom rozhovore rozpovedali ohľadom svojich plánov do budúcnosti.

Štúdio Sony dokázalo v posledných rokoch vyťažiť zo značky Spider-Mana naozaj mnoho. Hranú postavu pavúčieho muža požičalo konkurenčnému MCU, z čoho sa nakoniec vykľul poriadny hit, úspech slávil aj Venom s Tomom Hardym, no a parádnou čerešničkou na torte bol potom skvelý oscarový animák Spider-Man: Into the Spider-Verse. Týmto ale štúdio rozhodne nekončí.

Ako totiž v nedávnom rozhovore prezradili predseda Sony Pictures Entertainment Tony Vinciquerra a predseda Sony Pictures Television Mike Hopkins, ich plány do budúcnosti rozhodne nie sú malé: „Na ďalších sedem alebo osem rokov máme naplánované, čo budeme s touto značkou robiť. A to nielen v rámci filmu, ale aj televízie. Naša televízna skupina bude mať k dispozícii vlastný zoznam postáv z tohto univerza, ktoré sa budeme snažiť rozvinúť.

Sony má filmy a seriály zo sveta Spider-Mana naplánované na 7 rokov dopredu
Sony má filmy a seriály zo sveta Spider-Mana naplánované na 7 rokov dopredu Zdroj: Sony Pictures Animation

Sony má momentálne filmové a televízne práva na viac než 900 postáv zo Spideyho sveta, takže materiálu je naozaj požehnane. Hopkins však dodal, že „sú ešte stále ďaleko, čo sa týka určovania toho, ktorá postava by podľa nich mohla byť hviezdou vlastného projektu.“

Hopkins pokračoval: „Vyvíjame veľa obsahu spojeného s Marvelom a myslím si, že sa čoskoro dostaneme na trh s niečím skutočne veľkým, čo pre nás bude zmenou. Nikdy predtým sme totiž neurobili marvelácku televíznu šou, takže pre nás ide o obrovský kus vývoja.

Nedávny Venom a nadchádzajúci Morbius s Jaredom Letom sú ale jasným dôkazom toho, že sa v Sony namiesto zdieľaného vesmíru à la MCU zamerajú skôr na sólovky so samotným Spider-Manom a postavami, ktoré pochádzajú z jeho sveta.

Domov
Zdieľať
Diskusia