Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2019, 13:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hagrid z Harryho Pottera musí kvôli dlhoročným bolestiam podstúpiť operáciu

Hagrid z Harryho Pottera musí kvôli dlhoročným bolestiam podstúpiť operáciu
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Osteoartritída je pre milého obra zo známej čarodejníckej ságy veľkým trápením.

68-ročný škótsky herec Robbie Coltrane si srdcia divákov získal predovšetkým postavou hájnika Hagrida. Coltrane už naozaj dlhú dobu zápasí s osteoartritídou, ktorá mu neustále znepríjemňuje život.

Dlhší čas preto musel chodievať s paličkou, no jeho zdravotné problémy sa čoraz viac zhoršujú, čo dokazuje aj prvá fotografia, na ktorej Coltrane sedí na vozíčku. Podľa informácií portálu DailyMail by ale malo ísť našťastie len o nutné opatrenie pred čakaním na operáciu.

Robbie sa už niekoľko rokov nachádza v neustálych bolestiach, pričom stav jeho kolena je čoraz horší,“ prezradili zdroje blízke portálu The Sun. V aktuálnom období už údajne bez pomoci nemôže ani kráčať a vozíček mu má dopomôcť k tomu, aby si šetril svoje zničené kolená.

Tri roky dozadu mali doktori Robbiemu povedať, aby zhodil na váhe, inak riskuje, že skončí ako invalid. Zdá sa teda, že za jeho problémy môže najmä nadváha. V roku 2016 sa Coltrane rozpovedal o svojich každodenných bolestiach a prezradil, že chrupavka v jednom z jeho kolien je úplne zničená.

Domov
Zdieľať
Diskusia