Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Godzilly 2 prirovnal pokračovanie k Votrelcom a Danny Boyle ľutuje odchod od nového Jamesa Bonda

Režisér Godzilly 2 prirovnal pokračovanie k Votrelcom a Danny Boyle ľutuje odchod od nového Jamesa Bonda
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dorazila ďalšia dávka správ zo sveta filmu aj seriálu.

Keďže sa opäť raz nakopilo viacero filmových a seriálových noviniek, tak ti nové vydanie rubriky Raňajky s Filmkultom znova prinášame aj tento víkend.

Godzilla: King of the Monsters je podľa režiséra niečo ako Aliens

Režisér Michael Dougherty prezradil, že jeho snímka Godzilla: King of the Monsters je v porovnaní s Godzillou od Garetha Edwardsa niečo ako filmy Alien a Aliens, pričom práve v King of the Monsters uvidíme akýsi tím vedcov z agentúry Monarch, ktorá sleduje všetky tie mytologické obludy.

Dougherty ešte dodal, že príbeh by sa mal odohrávať približne 5 rokov po Godzille z roku 2014 a mal by obsahovať viac hororových prvkov. Premiéra je u nás naplánovaná na 30. mája (květen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Danny Boyle označil svoj odchod od natáčania bondovky za veľkú škodu

Bývalý režisér nadchádzajúcej bondovky Danny Boyle sa rozpovedal o tom, prečo projekt opustil. Prezradil, že so scenáristom menom John Hodge (Trainspotting) odviedli veľmi dobrú prácu, aj keď nebola úplne hotová.

Producenti však nemali rovnakú víziu, a tak sa porúčali. Boyle ešte dodal, že novému režisérovi drží palce a svoj odchod označil za veľkú škodu. Na filme momentálne pracuje Cary Joji Fukunaga a jeho premiéra je naplánovaná na 8. apríla (duben) 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures

Traja mušketieri v súčasnosti?

Netflix chystá novú adaptáciu románu The Three Musketeers od Alexandre Dumasa. Príbeh by sa mal odohrávať v súčasnosti a inšpiráciu si vezme z obľúbenej série Mission: Impossible.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Buena Vista Pictures

Chystá sa The Meg 2

Producent letnej jednohubky The Meg Lorenzo di Bonaventura sa nechal počuť, že sa v týchto chvíľach pripravuje scenár k dvojke.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Netflix produkuje stále viac originálneho obsahu

Netflix medzi januárom a novembrom 2018 vypustil v Spojených štátoch viac originálneho obsahu, než toho odkúpeného od iných štúdií. Podľa najnovšieho prieskumu tvorili v tomto období originálne filmy a seriály 51%, čo je viac než dvojnásobok originálneho obsahu, ktorý Netflix uvoľnil v roku 2016 (25%).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

Filmové pokračovanie seriálu Deadwood dostalo prvú ukážku

Spoločnosť HBO zverejnila debutové zábery z chystanej snímky Deadwood: The Movie, ktorá bude pokračovaním známeho westernového seriálu Deadwood. O réžiu sa postaral Daniel Minahan (seriály Game of Thrones, Marco Polo), zahrajú si Ian McShane, Timothy Olyphant, Brad Dourif, Tony Curran či Molly Parker a premiéra je naplánovaná na 31. mája (květen) 2019.

2. séria Yellowstone má dátum premiéry

Spoločnosť Paramount Network oznámila, že prvý diel druhej série Yellowstone dorazí 19. júna (červen) 2019. Z hercov sa vráti Kevin Costner a všetky hlavné postavy. Na druhej sérii opäť pracoval scenárista a režisér Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water, Sicario).

Domov
Zdieľať
Diskusia