Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2019, 19:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Forrest Gump mal v pokračovaní tancovať s princeznou Dianou aj unikať pred políciou s O. J. Simpsonom

Forrest Gump mal v pokračovaní tancovať s princeznou Dianou aj unikať pred políciou s O. J. Simpsonom
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Scenárista prvého filmu sa v nedávnom rozhovore rozpovedal o dobrodružstvách, ktoré si pre Forresta nachystal v druhom filme.

Obľúbeného Forresta Gumpa s Tomom Hanksom určite netreba predstavovať bližšie. Táto snímka je totiž nesmierne populárna a diváci sa k nej veľmi radi a často vracajú. Aj preto sa na internete raz za čas vynoria otázky ohľadom prípadného pokračovania. Ako sa však v minulosti vyjadrili Hanks aj režisér Robert Zemeckis, o dvojku záujem rozhodne nemajú (hoci indický remake by sa mal v Bollywoode natáčať už tento rok).

A to aj napriek tomu, že scenár z pera Erica Rotha je hotový už od roku 2001. Roth sa navyše v nedávnom rozhovore pre Yahoo Entertainment v krátkosti rozpovedal práve ohľadom pokračovania, ktoré malo Forresta Jr. sledovať napríklad počas kariéry tanečníka aj v boji s ochorením AIDS.

Scenárista ďalej prezradil, že sa mal hrdina objaviť na zadnom sedadle O. J. Simpsona počas jeho známeho úniku pred políciou, no a dôjsť malo aj ku charite, na ktorej si zatancoval dokonca s princeznou Dianou. Pokračovanie malo potom vyvrcholiť smrťou Forrestovej novej partnerky, a to počas výbuchu federálnej budovy v Oklahoma City, kde zahynulo viac než 160 ľudí.

Anketa:
Chcel/a by si vidieť pokračovanie Forresta Gumpa?
Áno
Nie
Áno
41 %
123 Hlasov
Nie
59 %
180 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia