Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2019, 15:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Chris Evans nechcel byť Captain America. Ponuku od Marvelu odmietol 2-krát a presvedčil ho až Robert Downey Jr.

Chris Evans nechcel byť Captain America. Ponuku od Marvelu odmietol 2-krát a presvedčil ho až Robert Downey Jr.
Zdroj: Disney/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prečo spočiatku odmietol Marvel, a to rovno dvakrát?

Chris Evans stvárňuje postavu Captaina Americu už dlhých 8 rokov, pričom je pravdepodobné, že v Endgame to bude aj naposledy. Je ikonickým členom Avengers tímu, milujú ho fanúšikovia a vlastne aj väčšina jeho filmových kolegov. Navyše má tvár sympatického a atraktívneho herca. Všetko však mohlo byť inak, keďže Evans ponuku Marvel Studios odmietol, a to rovno dvakrát. 

Chris odmietol prvú ponuku, v ktorej ho Marvel žiadal o podpísanie zmluvy na 9 filmov. Následne sa vrátili so zmluvou na 6 filmov, no odmietol aj tú. Prijal však pozvanie do Marvel Studios, no ubezpečil ich, že nemá v pláne zmeniť svoj názor. To sa však našťastie nakoniec stalo. Presvedčila ho rodina, kamaráti a hlavne Robert Downey Jr.

Ako vidíte, Downey nielenže započal MCU svojím Iron Manom a ťahal celú prvú Fázu a množstvo ďalších filmov, bez neho by sme s určitosťou ani nevideli Avengers a MCU v takom rozsahu, ako ho poznáme dnes. Evans by sa nestal Steveom a jeho hereckí kolegovia by taktiež stále mali nízke platy. Downey totiž po Avengers 1 zabojoval a donútil štúdio, aby jeho bratov v zbroji platilo lepšie. Evans u Kimmela priznal, že sa tak veľkej zmluvy bál, nehovoriac o pocite úzkosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia