Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2019, 15:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Captain Marvel sa v novej scéne stavia do čela Avengers a prichádza s plánom na porazenie Thanosa

Captain Marvel sa v novej scéne stavia do čela Avengers a prichádza s plánom na porazenie Thanosa
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Posledné dni Mad Titana sú už zrejme zrátané.

Nasledujúce video obsahuje spoilery z Avengers: Endgame!

To, že sa Captain Marvel stane vedúcou osobou v rámci tímu Avengers, sme už spomínali viackrát, a preto nás najnovší klip z pripravovaného Avengers: Endgame príliš neprekvapuje. Túto skutočnosť však nižšie priložené video potvrdzuje plánom, ktorý Captain Marvel navrhuje preživším superhrdinom. Ak sa pred zhliadnutím Endgame nechceš obrať o žiadne prekvapenie, radšej na neho neklikaj.

V ukážke z filmu prichádza Captain Marvel s dlhodobo riešenou teóriou s cestovaním v čase. Podľa nej by sa mohli naši obľúbenci zmocniť Thanosových Infinity Stones a vrátiť zvyšnú polovicu populácie Zeme naspäť k životu. Bruce Banner má z jej plánu obavy, ale mocnému Thorovi sa nápad Captain Marvel veľmi pozdáva.

Misia Avengers na čele s Captain Marvel je teda jasná. Priamy útok na Thanosa s cieľom ukradnutia Infinity Stones. Je viac než zrejmé, že ich snaha bude narušená rôznymi prekážkami, ale všetci veríme tomu, že na konci Endgame skončia tentokrát naši hrdinovia na víťaznej strane.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Ako sme si už v nedávnom článku povedali, od Thanosovho víťazstva prebehlo iba krátkych 22 dní. Radosť z jeho úspechu teda nebude pravdepodobne príliš dlhá. Avengers: Endgame sa stane obrovským vyvrcholením 3. fázy marveloviek, ktoré si najlepšie vychutnáš v IMAX kinách a to už od 25. apríla (duben) 2019. Viac informácií o filme nájdeš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia