Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2019, 15:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Slávny muzikál Pomáda dostane prequel, ktorý sa zameria na letnú lásku hlavných hrdinov

Slávny muzikál Pomáda dostane prequel, ktorý sa zameria na letnú lásku hlavných hrdinov
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako sa Danny spoznal so Sandy?

Summer lovin', had me a blast, summer lovin', happened so fast,“ spieva sa v známej skladbe Summer Nights z muzikálu Pomáda. Práve tá sa obsahovo zameriava na romantické leto, ktoré spolu strávili hlavní hrdinovia filmu Danny Zuko (John Travolta) a Sandy Olsson (Olivia Newton-John). Leto sa však vo filme rýchlo skončilo a následne prišiel návrat do reality, respektíve do školy.

Pomáda z roku 1978 sa príbehovo sústredí najmä na školské obdobie hrdinov, pričom počiatky vzťahu Dannyho a Sandy rozoberá iba letmo. Na ich letnú lásku by si však mal po novom posvietiť prequel, ku ktorému píše scenár skúsený John August (Big Fish od Tima Burtona).

Film by mal niesť výstižný názov Summer Loving. Zatiaľ ale nie je známe, či pôjde tak ako v prípade Pomády o muzikál. Netušíme zatiaľ ani to, či si vo filme nejaké menšie úlohy zahrá aj pôvodná dvojica, no a záhadou ďalej aktuálne zostáva taktiež obsadenie hlavného hereckého dua.

Podstatnou otázkou však je, či budú mať mladí diváci o prequel nadväzujúci na 41 rokov starý film v dnešnej dobe záujem. Pripomeňme si, že na slávu filmu sa v roku 1982 pokúsili filmári priživiť aj druhou časťou s Michelle Pfeiffer. Pomáda 2 však dopadla obrovským neúspechom.

Anketa:
Máš o prequel k Pomáde záujem?
Áno
Nie
Pomádu som nevidel
Áno
44 %
Nie
41 %
Pomádu som nevidel
16 %
Domov
Zdieľať
Diskusia