Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2019, 20:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hawkeye s Jeremym Rennerom dostane na Disney+ vlastný seriál

Hawkeye s Jeremym Rennerom dostane na Disney+ vlastný seriál
Zdroj: Disney/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Zatiaľ čo Natasha sa pozrie na plátna kín, Clint bude obšťastňovať fanúšikov seriálom.

Musíme sa priznať, Hawkeya sme nečakali. Zatiaľ čo Black Widow dostáva vlastný film (predsa len, Scarlett Johansson je značne väčšia hviezda než Jeremy Renner), Hawkeye si to namieri na menšie obrazovky. Variety informuje, že Disney+ ponúkne vlastný seriál práve pre Clinta Bartona, pričom Renner si má svoju rolu zopakovať. Disney tak skutočne nešetrí a nepreobsadzuje svoje MCU postavy skrz menšie náklady. 

MCU seriály na Disney+ budú previazané s filmovým svetom, nielen jeho súčasťou ako tomu bolo v prípade Daredevila a iných počinov. Zatiaľ nevieme, či sa dejovo pozrieme za udalosti Endgame, alebo pôjde o prequely. Ohlásené už sú seriály pre Lokiho, Scarlet Witch/Visiona a tímovku Buckyho s Falconom. Hawkeye je tak štvrtým a pravdepodobne nie posledným hrdinom, ktorého bližšie spoznáme na Disney+ v priebehu nasledujúcich dvoch rokov. 

Hawkeye s Jeremym Rennerom dostane na Disney+ vlastný seriál
Zdroj: Disney/Marvel Studios

Marvel Studios by sa však mohlo trochu krotiť. S filmami v kinách sa krok dá udržať, no so seriálmi je to už odlišné. Omrzelo nás to veľmi rýchlo pri netflixáckom marvel universe a postupne sme sledovali už len vynikajúceho Daredevila a Punishera, takže nič nebráni tomu, aby nás neomrzelo aj Disney+.

To ešte stále nemá ohlásený ani len dátum spustenia a už teraz vieme o 4 MCU seriáloch. Môže sa toho veľmi rýchlo a veľa nakopiť, čo diváka môže odradiť. Viac sa o produkcii, budgete a ďalších drobnostiach ohľadom týchto projektov dozvieš tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia