Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2019, 0:06
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Star Wars seriál The Mandalorian sa predstavil prvými obrázkami aj pohľadom do zákulisia

Star Wars seriál The Mandalorian sa predstavil prvými obrázkami aj pohľadom do zákulisia
Zdroj: Disney/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Štart do nového pracovného týždňa sa ani tentokrát nezaobíde bez našej rubriky Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa už tradične oboznámi s najzaujímavejšími novinkami z posledných dní.

Star Wars seriál The Mandalorian ukázal prvé zábery

Očakávaný seriál The Mandalorian sa na Star Wars Celebration predstavil pohľadom do zákulisia a novými obrázkami. Jeho príbeh sa bude odohrávať 5 rokov po páde Impéria a ešte pred vznikom The First Order, pričom jeho hlavným hrdinom sa stane osamelý pištoľník (Pedro Pascal) z planéty Mandalore. Okrem Pascala si zahrá aj Gina CaranoCarl WeathersGiancarlo EspositoNick NolteEmily ShallowWerner Herzog či Omid Abtahi.

Scenár k všetkým 10 epizódam napísal Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book), ktorý na projekt dohliada aj ako showrunner. O réžiu sa postarali Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars), Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) a Taika Waititi (Thor: Ragnarok). Premiéra na Disney+ je naplánovaná na 12. novembra (listopad) 2019.

Zendaya sa v novom seriáli ocitne vo svete drog a sexu

Stanica HBO zverejnila oficiálny teaser trailer k blížiacemu sa seriálu EuphoriaTen bude vychádzať z rovnomenného izraelského projektu a rozpovie nám príbeh skupiny zmätených stredoškolákov, ktorí bojujú so svetom drog, sexu, hľadania vlastnej identity, tráum, lásky a priateľstva.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Mandaloriana RECENZIA: 3. séria Mandaloriana 20. apríla 2023, 13:00

Hlavnú rolu si zahrá Zendaya (Spider-Man: Homecoming), no okrem nej sa objaví aj Maude Apatow, Eric Dane, Storm Reid, Sydney Sweeney, Algee Smith, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Hunter Schafer či Austin Abrams. Premiéra je naplánovaná na 16. júna (červen) 2019.

Výkonný riaditeľ Disney oznámil svoj odchod

Bob Iger počas udalosti Star Wars Celebration oznámil, že po vypršaní jeho kontraktu koncom roku 2021 opustí štúdio Disney. V štúdiu pôsobí od roku 2005 a bol to práve on, kto sa podieľal na získaní spoločností, ako Pixar, Marvel Entertainment, Lucasfilm a 20th Century Fox.

Premiéry animákov  Sing 2 a The Croods 2 boli posunuté

Štúdio Universal Pictures presunulo premiéry pokračovaní svojich animákov Sing a The Croods. Sing 2 malo prísť pôvodne do kín na Vianoce 2020, no nakoniec sa ho dočkáme až 2. júla (červenec) 2021. Čo sa týka Dvojky The Croods, snímka bola naplánovaná na 18. septembra (září) 2020, uvidíme ju však 23. decembra (prosinec) toho istého roku.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation/Universal Pictures

Veronica Mars hlási návrat

Spoločnosť Hulu zverejnila prvé zábery z chystanej 8-dielnej minisérie o Veronice Mars. Návrat Kristen Bell v titulnej úlohe je naplánovaný na 26. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia