Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2019, 12:53
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Game of Thrones odhalilo, čo sa stalo s postavou Eda Sheerana

Game of Thrones odhalilo, čo sa stalo s postavou Eda Sheerana
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY ED SHEERAN GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Spomínaš si na scénu, v ktorej sa hovorilo o ryšavom chlapcovi Eddiem?

Nasledujúci text bude obsahovať spoilery z prvej časti 8. série Game of Thrones!

Sľúbeného camea známeho speváka Eda Sheerana v seriáli Game of Thrones sme sa dočkali už v minulej sérii v časti Dragonstone, kedy sa s ním a s ostatnými vojakmi Lannisterovcov stretla okolo idúca Arya.

Celá partia vojakov na čele so Sheeranovou postavou sa ukázala byť ako slušná skupina chlapov, ktorí mladú cudzinku ponúkli jedlom a pitím. O ďalšom osude postavy Eda Sheerana sme však až do včerajšej úvodnej časti 8. série nepočuli nič viac. To ale zmenil rozhovor dvojice prostitútok.

Slečny najaté k Bronnovmu potešeniu sa ešte pred svojou prácou začali rozprávať o útoku drakov na armádu Lannisterovcov, ktorej bol Bronn súčasťou. Rozvášnenému žoldnierovi sa ich rozhovor pochopiteľne nepozdával, pretože spomienky na drakov neboli vôbec príjemné, ale diváci sa aspoň mohli dozvedieť o osude postavy Edda Sheerana.

Jedna z prostitútok menom Craya spomínala na ryšavého vojaka Lannisterovcov Eddieho. Ten mal súboj s vojskami Daenerys prežiť, no jeho tvár bola dračím ohňom príšerné znetvorená.

Odporúčané
Ed Sheeran v novom dokumente: Eminemovi vďačí za kariéru, keď sa dozvedel o manželkinej rakovine, napísal 7 piesní za 4 hodiny Ed Sheeran v novom dokumente: Eminemovi vďačí za kariéru, keď sa dozvedel o manželkinej rakovine, napísal 7 piesní za 4 hodiny 3. mája 2023, 17:30

Chudák Eddie mal totiž prísť o viečka, na čo sa prostitútka Dirah spýtala svojej kamarátky Crayii, ako môže spávať bez očných viečok. Tvorcovia oficiálne nepotvrdili, že išlo o postavu Eda Sheerana, ale zatiaľ tomu rozhodne všetko nasvedčuje.

Celý rozbor hlavných momentov prvej časti 8. série nájdeš v tomto článku. Druhú časť finále budeme môcť vidieť už 22. apríla, a teda ihneď v nasledujúci pondelok.

Domov
Zdieľať
Diskusia