Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2019, 0:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Grcanie pavúkov a elektrošoková terapia. Hororová novinka s herečkou z Get Out bude šialená

Grcanie pavúkov a elektrošoková terapia. Hororová novinka s herečkou z Get Out bude šialená
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Perfection sa nepríjemným spôsobom pohráva s mysľou diváka.

Hororová snímka s názvom The Perfection sa zameria na život nadanej hudobníčky menom Charlotte (Allison Williams známa z hororu Get Out) a jej kolegyne Elizabeth (Logan Browning). 

O tom, že pôjde o film plný psychedelických záberov, ťa ľahko presvedčí aj nižšie priložená upútavka. V nej ihneď na začiatku môžeš pozorovať dvojicu hlavných hrdiniek, pričom Elizabeth v ruke pulzuje neznáma hmota.

V ďalšej sekvencii jej príde ťažko od žalúdka, na čo začne na zem dáviť množstvo pavúkov. Ide len o prelud alebo bola Elizabeth zasiahnutá akýmsi podivným vírusom?

Zábery z traileru ukazujú, že za psychologickým bojom v hlave Elizabeth môže pravdepodobne jej kolegyňa Charlotte. Tejto možnosti nasvedčujú jej zlovestné pohľady, ale taktiež scéna, v ktorej na Elizabeth vytiahne sekáč na mäso. Na druhej strane záverom upútavky pôsobí Charlotte pomerne vystrašene a zraniteľne.

Okrem menovanej dvojice si vo filme zahrá napríklad Steven Weber (NCIS: New Orleans) a Alaina Huffman (Smallville). Film režíroval Richard Shephard (Dom Hemingway – Jude Law, Emilia Clarke), ktorý spoločne s Allison Williams od roku 2012 po rok 2017 pracoval na seriáli Girls. Psychologický horor The Perfection si odbil svoju premiéru na minuloročnom septembrovom Fantastic Feste. Zákazníci Netflixu budú môcť snímku vidieť od 24. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia