Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

John Wick aj napriek hrozbe smrti uprednostňuje svojho psíka. Tretí diel nebude iba o zabíjaní

John Wick aj napriek hrozbe smrti uprednostňuje svojho psíka. Tretí diel nebude iba o zabíjaní
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY THE LOUDEST VOICE
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Pre Johna Wicka sú zvieratá na prvom mieste

Tretí diel John Wicka s podtitulom Parabellum sa pripomenul exkluzívnym klipom priamo z filmu. Hlavný hrdina v ňom zaisťuje, aby sa jeho zvierací spoločník dostal do bezpečia v hoteli Continental. Snímku John Wick: Chapter 3 – Parabellum uvidíme v kinách 16. mája (květen) 2019.

Seriál Archer nás v 10. sérii zavedie do vesmíru

Stanica FXX zverejnila nový trailer pre 10. a možno aj poslednú sériu animovaného seriálu Archer. Nadchádzajúcich osem epizód bude zjednotených podtitulom 1999 a ich príbeh nás zavedie na vesmírnu loď na konci 90. rokov. Mali by sme sa dočkať viacerých odkazov na série, ako Star Trek, Alien či Predator. Premiéra je naplánovaná na 29. mája (květen) 2019.

Známa vraždiaca bábika sa odhalila na novom obrázku

Remake kultového hororu Child's Play predstavuje ďalší pohľad na známu vraždiacu bábiku. Tej vo filme prepožičia hlas Mark Hamill. Za réžiou stojí Lars Klevberg (Polaroid) a vo filme zahrajú aj Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry či Gabriel Bateman. Americkí diváci film uvidia 21. júna (červen) 2019, na Slovensku si však počkáme až do 25. júla (červenec).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer

Doctor Dolittle s Robertom Downeym Jr. má problém

Snímku The Voyage of Doctor Dolittle čakajú rozsiahle dotáčky. Štúdio Universal povolalo režisérovi Stephenovi Gaghanovi (Gold) na pomoc kolegov Chrisa McKaya (The Lego Batman Movie) a Jonathana Liebesmana (Teenage Mutant Ninja Turtles). Prvý menovaný má údajne dozerať na prepisovanie scenára, pomôcť s úpravou dialógov (ide hlavne o vtipné pasáže) a prispieť svojimi vlastnými nápadmi, pričom úlohou Liebesmana by mala byť réžia dotáčok.

Obaja majú potom pomôcť aj so scénami, ktoré sa týkajú digitálnych zvierat. Rozpočet filmu je závratných 175 miliónov dolárov (bez nákladov na reklamu a distribúciu), čo neveští nič dobré. Snímka s mimoriadne nabitým obsadením by mala do našich kín doraziť 16. januára (leden) 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Universal Pictures/Robert Downey Jr.

Russell Crowe bude čeliť obvineniam z obťažovania v lákavej minisérii 

Stanica Showtime zverejnila prvý teaser trailer pre minisériu s názvom The Loudest Voice. Tá bude vychádzať z knihy The Loudest Voice in the Room (obsahuje rozhovory s viac než 600 ľuďmi) od Gabriela Shermana a zameria sa na pád zakladateľa Fox News Rogera Ailesa, ktorý čelil viacerým obvineniam zo sexuálneho obťažovania.

V minisérii uvidíme hercov, ako Russell Crowe, Naomi WattsSienna Miller, Seth MacFarlane, Simon McBurney, Annabelle Wallis, Aleksa Palladino, Josh Charles či Josh Stamberg, no a premiéra prvej epizódy je naplánovaná na 30. júna (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia