Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 23:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Thor: Ragnarok už Marvelu údajne načrtol, o čom by mohla byť štvrtá časť

Režisér Thor: Ragnarok už Marvelu údajne načrtol, o čom by mohla byť štvrtá časť
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Uvidíme 4. diel Thora?

Herečka Tessa Thompson (Thor: Ragnarok, Creed) v nedávnom rozhovore prezradila, že štúdiu Marvel už bol predstavený návrh pre Thora 4. Dodala síce, že nepozná žiadne detaily a ani nevie, či sú tieto správy vlastne pravdivé, no myslí si, že by snímku mohol zrežírovať Taika Waititi, ktorý sa postaral aj o úspešnú komiksovku Thor: Ragnarok.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

The Irishman sa bude podobať na Goodfellas

Producentka Jane Rosenthal prezradila, že snímka The Irishman bude mať rovnaký zmysel pre čierny humor, ako iné slávne dielo Martina Scorseseho, a to Goodfellas. Vo filme si zahrá napríklad Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel, Joe Pesci a dostupný bude na Netflixe aj v niektorých kinách už túto jeseň.

Sci-fi s Tomom Hollandom a Daisy Ridley sa konečne dokončuje

Natáčanie sci-fi Chaos Walking sa skončilo ešte koncom roka 2017, no snímka si vyžadovala dotáčky, ktoré kvôli vyťaženosti hereckých hviezd nebolo ľahké naplánovať. Tom Holland (Spider-Man: Homecoming, The Impossible) však prostredníctvom svojho Instagramu potvrdil, že natáčanie dodatočných scén konečne začalo. Malo by trvať 3 týždne a premiéry by sme sa mohli dočkať v roku 2020.

V príbehu sa pozrieme do post-apokalyptického sveta na planéte New World, ktorú kolonizuje malá skupina osadníkov. Domorodci sa ale vzbúria a zabijú všetky ženy osadníkov. Preživších náhle napadne zvláštny vírus, ktorý umožňuje počuť myšlienky ostatných. Režíruje Doug Liman (Edge of Tomorrow, The Bourne Identity) a okrem Hollanda si zahrá aj Daisy Ridley, Mads Mikkelsen, David Oyelowo či Nick Jonas.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

An hour and a half in and we already have Doug cam. #chaoswalking

Príspevok, ktorý zdieľa (@tomholland2013),

Seriál so Swamp Thingom dostáva prvý trailer

Adaptácia komiksovej série Swamp Thing sa predstavila debutovými zábermi. Prvá séria bola údajne skrátená z 13 na 10 epizód a jej koniec by sa mal v najbližšej dobe ešte prerábať. V seriáli uvidíme hercov, ako Andy Bean, Will Patton, Crystal Reed, Maria Sten, Jeryl Prescott či Jennifer Beals a jeho premiéra je naplánovaná na 31. mája (květen) 2019.

Seriálový Master Chief je obsadený

Podľa najnovších informácií si herec Pablo Schreiber (13 Hours, American Gods, Orange Is the New Black) zahrá v seriáli Halo od stanice Showtime ikonického Master Chiefa. Natáčanie by malo začať ešte tento rok. Pre viac informácií o televíznom Halo klikaj sem.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Starz!
Domov
Zdieľať
Diskusia