Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2019, 10:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Seriál Better Call Saul by mohol podľa záporáka Gusa definitívne skončiť svojou 6. sériou

Seriál Better Call Saul by mohol podľa záporáka Gusa definitívne skončiť svojou 6. sériou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dorazila ďalšia dávka správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Seriál Better Call Saul by mohol skončiť 6. sériou

Herec Giancarlo Esposito sa nechal počuť, že podľa neho skončí seriál Better Call Saul v poradí šiestou sériou. Tá piata sa momentálne pripravuje, no nedávno bolo potvrdené, že nedorazí skôr než v roku 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: AMC

Na Netflixe sa bude cestovať v čase

Netflix zverejnil nový trailer pre sci-fi snímku See You Yesterday. Tá bude vychádzať z rovnomenného kraťasu z roku 2017 a jej príbeh sa zameria na najlepších priateľov zo strednej školy (CJ a Sebastian), ktorí pracujú na stroji času. Keď je však brat CJ zavraždený, kamaráti dokončia svoj projekt a vydajú sa na záchrannú misiu.

O réžiu aj scenár sa postaral Stefon Bristol (kraťas See You Yesterday) a vo filme sa objavia herci, ako Eden Duncan-Smith, Danté Crichlow, Marsha Stephanie Blake, Brian “Stro” Bradley, Johnathan Nieves, Wavyy Jonez, Myra Lucretia Taylor či Ron Bobb Semple. See You Yesterday si odbije premiéru 3. mája (květen) 2019 na filmovom festivale Tribeca. Na Netflixe bude snímka dostupná od 17. mája.

Americký remake The Raid odhaľuje príbeh

Režisér Joe Carnahan (Pride and Glory, The A-Team) prezradil niekoľko príbehových detailov o chystanom americkom remaku bojovky The Raid. Hlavnú postavu stvárnenú Frankom Grillom (Warrior, Captain America: The Winter Soldier) stretneme v momente, keď sa zranený vráti z veľmi brutálnej operácie špeciálnych jednotiek. Dostane však správu, že jeho brat, ktorého 4 roky považoval za mŕtveho, stále žije a pracuje pre krutého chlapíka v Caracase.

Ďalej sa ale dozvie aj to, že jeho brat bude za 18 hodín zavraždený. Carnahan tiež dodal, že plánuje každú akčnú sekvenciu remaku naplniť intenzívnymi emóciami. Chce, aby celý film pôsobil ako súboj s nožom zo Zachráňte vojaka Ryana. Kedy sa však začne snímka natáčať, to zatiaľ nevieme.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Lionsgate

Fantasy horor od režiséra Čarodejnice odhaľuje prvú fotku

Spoločnosti RT Features a A24 zverejnili prvý obrázok z fantasy hororu The Lighthouse od režiséra Roberta Eggersa (The Witch). Jeho príbeh sa zameria na starnúceho strážcu majáku menom Old (Willem Dafoe), ktorý žije v Novom Škótsku v roku 1890. Na obrázku sa nachádza aj Robert Pattinson. Snímka si odbije premiéru na festivale v Cannes, či sa ale dostane aj do našich kín, to ešte nevieme.

Domov
Zdieľať
Diskusia