Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Posledná séria Mr. Robot bude podľa tvorcu seriálu ako jeden dlhý vianočný špeciál

Posledná séria Mr. Robot bude podľa tvorcu seriálu ako jeden dlhý vianočný špeciál
Zdroj: USA Network
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dorazila ďalšia dávka správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Seriál Dracula od tvorcov Sherlocka sa hýbe vpred

Trojdielny seriál Dracula od tvorcov obľúbeného Sherlocka predstavil nové herecké posily a trojicu režisérskych mien. K už ohláseným predstaviteľom, ktorých zoznam nájdeš tu, sa tak pridáva aj Sacha Dhawan (The Boy with the Top Knot), Nathan Stewart-Jarrett (Misfits), Catherine Schell (On Her Majesty’s Secret Service), Youssef Kerkour (Jack Ryan) a Clive Russell (Game of Thrones).

Prvú časť pritom zrežíruje Jonny Campbell (Westworld), druhú Damon Thomas (Killing Eve) a tú záverečnú Paul McGuigan (Sherlock). Každá z epizód bude mať 90 minút a premiéry by sme sa mali dočkať buď koncom roka 2019, alebo začiatkom 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: BBC

Daniel Craig už natáča Bonda

Natáčanie 25. bondovky je momentálne v plnom prúde. Prebieha na Jamajke, kde fanúšikom neuniklo stretnutie agenta 007 (Daniel Craig) s členom CIA Felixom Leiterom (Jeffrey Wright). Bond by mal byť vo výslužbe a užívať si pokojný život, keď za ním príde Felix s prosbou o pomoc. Pre viac informácií o snímke klikaj sem.

Jim Carrey ako záporák v Sonicovi

Unikol prvý pohľad na Jima Carreyho ako záporáka Dr. Robotnika, ktorý sa objaví v blížiacom sa filme Sonic the Hedgehog. Premiéra je naplánovaná na 7. novembra (listopad) 2019.

John Cena si zahrá vo Fast & Furious 9

Vin Diesel prostredníctvom videa na svojom instagrame predstavil novú posilu deviateho dielu série Fast & Furious, ktorou je John Cena. O réžiu filmu sa postará Justin Lin (Fast & Furious 3,4,5 a 6) a jeho premiéra je u nás naplánovaná na 21. mája (květen) 2020.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you Pablo.

Príspevok, ktorý zdieľa Vin Diesel (@vindiesel),

Finálna séria Mr. Robot bude ako jeden dlhý vianočný špeciál

Tvorca Sam Esmail prezradil, že štvrtá a zároveň posledná séria seriálu Mr. Robot bude ako jeden dlhý vianočný špeciál, čím odkazuje na tradíciu britských seriálov, ktoré divákom často ponúkajú vianočne ladenú epizódu. 4. séria by mala príbehovo trvať približne jeden týždeň, a to práve počas Vianoc v roku 2015. Premiéry by sme sa mali dočkať ešte v priebehu tohto roku.

Raňajky
Raňajky Zdroj: USA Network
Domov
Zdieľať
Diskusia