Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2019, 15:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Geralda Butlera neprávom obvinili z pokusu o vraždu prezidenta USA. Po krku mu teraz idú teroristi aj FBI

Geralda Butlera neprávom obvinili z pokusu o vraždu prezidenta USA. Po krku mu teraz idú teroristi aj FBI
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hlavnému hrdinovi bude z problémov pomáhať taktiež jeho dobre vyzbrojený otec.

Po prvých dvoch častiach akčnej série Olympus Has Fallen a London Has Fallen k nám prichádza agent Mike Banning (Gerard Butler) s treťou epizódou Angel Has Fallen. Názov trojky je symbolický v tom zmysle, že ako anjel strážny, respektíve ochranca prezidenta Allana Trumbulla (Morgan Freeman), bude musieť Butler čeliť obvineniu z pokusu o jeho zavraždenie.

Predošlé dve snímky divákom predstavili tak ako aj v tomto prípade pomerne jednoduchú zápletku s poriadnou dávkou akcie, ktorej kraľoval sympaťák Gerard Butler, známy svojou rolou kráľa Leonidasa z dobre známeho historické filmu 300 (2006).

Pokiaľ si fanúšikom predošlých dvoch častí, trojka by mala byť pre teba povinnou jazdou. Ak ale od akčných filmov očakávaš premyslený dej a čosi viac než drsného hlavného hrdinu a kopu nebezpečnej akcie, snímke sa radšej vyhni. Okrem Butlera a Freemana sa vo filme objavia herci, ako Danny Huston, Michael Landes, Nick Nolte (zahrá si postavu otca agenta Banninga) či manželka Willa Smitha Jada Pinkett Smith.

Film režíroval 51-ročný Ric Roman Waugh, ktorý v minulosti natočil kvalitné drámy z väzenského prostredia, ako Zločinec (2008) a Trestanec (2017), kde hlavnú rolu stvárnil sympaťák Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister z Game of Thrones). Premiéra v USA je plánovaná na 23. august (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia