Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2019, 14:07
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Po 12 rokoch vyšla posledná epizóda Teórie veľkého tresku

Po 12 rokoch vyšla posledná epizóda Teórie veľkého tresku
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ikonický sitcom bude mnohým veľmi chýbať.

Aj napriek tomu, že ohlasy na novšie epizódy Teórie veľkého tresku neboli vždy najlepšie, len máloktorý sitcom dokázal spraviť tak veľký prelom a zaujať tak prestížne miesta vo svetových rebríčkoch. Príbeh Sheldona, Leonarda, Howarda, Raja, Penny – a neskôr aj Amy a Bernadette – sme sledovali 12 sérií.

V piatok o 2:00 ráno pritom vyšla posledná, zdvojená, epizóda Teórie veľkého tresku a svet seriálov má tak za sebou jednu veľkú éru. Vo vyše 40-minútovom dvojdieli sa dozvieš, či Sheldon s Amy skutočne vyhrali Nobelovu cenu a v dojímavých okamihoch zistíš aj to, že Penny a Leonard už nebudú sami.

Dohromady 279 epizód nás sprevádzalo životom štyroch asociálnych vedcov a ich príliš atraktívnej kamarátky. Pre mnohých divákov je koniec Teórie veľkého tresku obrovský – pri seriáli sme mnohí zaspávali, smiali sa alebo ho pozerali s najbližšími. Samozrejme, dostal sa aj na obrazovky českých aj slovenských televízií i s dabingom.

Ak ťa stále fascinuje Sheldon a jeho humor, vyskúšaj seriál Young Sheldon, ktorý vtipným spôsobom rozpráva o jeho detstve, no okrem toho je príbeh úplne odlišný a na zvyšné postavy sa bohužiaľ tešiť nemôžeš.

Toto je posledná scéna Teórie veľkého tresku

Vyšla posledná epizóda Teórie veľkého tresku. Vyhral Sheldon nakoniec Nobelovu cenu?
Vyšla posledná epizóda Teórie veľkého tresku. Vyhral Sheldon nakoniec Nobelovu cenu?
Domov
Zdieľať
Diskusia