Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2019, 0:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Disenchantment sa na Netflix vráti so svojou 2. sériou už tento rok. Koľko bude mať epizód?

Disenchantment sa na Netflix vráti so svojou 2. sériou už tento rok. Koľko bude mať epizód?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DISENCHANTMENT
Uložiť Uložené

Dnešné raňajky s novými trailermi pre Batgirl a Swamp Thing a množstvom ďalšieho z Hollywoodu.

Raňajky na sobotu sú tu. Tých drobností z Hollywoodu akosi prúdi neúrekom, narozdiel od väčších noviniek. Až sa nám zdá, že posledné týždne sa kvôli Game of Thrones a Avengers vo svete filmov a seriálov nedeje takmer nič. 

Tvorca Futuramy a Simpsonovcov si bude chcieť napraviť reputáciu

Seriál, pri ktorom si stále musím googliť ten jeho „úžasný“ názov, aby som ho napísal dobre. To je Disenchantment, relatívne povedané novinka od tvorcu Simpsonovcov a Futuramy – Matta Groeninga. Jeho 2. séria dorazí na Netflix už 20. septembra (dočkať by sme sa mali aj tretej). Znova by malo ísť o 10 epizód od rovnakých tvorcov a my dúfame, že si vypočuli kritiku a zlepší sa to. 

Seriály DC lákajú na Batwoman a Swamp Thing-a

Osobne už o seriálovom svete DC nemám prehľad, no bol som zvedavý, ako bude vyzerať Batwoman a Swamp Thing. Vzhľadom na to, že ide o seriály, sa nič lepšie ani asi nedalo čakať. Do bažín sa vydáme v máji, no a do Gothamu bez Batmana zase na jeseň. Batwoman si pritom zahrá Ruby Rose, ktorú zrejme poznáš z xXx 3 či John Wick 2.

 Netflix chystá ďalší sci-fi seriál

Pôjde o Magic Order, adaptáciu nového komiksu od Marka Millara. Vyšiel pod hlavičkou Netflixu minulý rok po zakúpení práv na celý Millarworld a stal sa najpredávenejším novým komiksom za posledných 20 rokov. Príbeh hovorí o piatich rodinách, ktoré prisahali, že planétu obránia pred zlými silami. Robia tak v noci, zatiaľ čo cez deň žijú medzi nami ako naši susedia a priatelia.

Disenchantment sa na Netflix vráti so svojou 2. sériou už tento rok. Koľko bude mať epizód?

HBO chystá nový a veľký fantasy seriál

Volá sa His Dark Materials a pojednáva o prepojených svetoch s množstvom mágie a čarovných stvorení, ako aj množstvom zla. Počas pátrania po svojom unesenom priateľovi sa zapletie do nebezpečnej hry a neostáva jej nič iné, než sa v nej zlepšiť. Ide o adaptáciu úspešnej britskej knižnej série a zdá sa, že si od nej HBO sľubuje veľa. Nižšie sa môžeš pozrieť na prvý teaser trailer, v ktorom ťa budú sprevádzať aj James McAvoy či Dafne Keen (malá Laura z Logana sa stretáva s mladým Charlesom). 

Domov
Zdieľať
Diskusia