Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sony založilo vlastné filmové štúdio. Šéf Marvelu Kevin Feige im radil, ako zlomiť videohernú kliatbu v kinách a seriáloch

Sony založilo vlastné filmové štúdio. Šéf Marvelu Kevin Feige im radil, ako zlomiť videohernú kliatbu v kinách a seriáloch
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dočkáme sa Uncharted, The Last of Us či God of War na strieborných plátnach?

Vitajte u ďalšieho dielu Raňajok s Filmkultom. Dnes sa pozrieme na filmové štúdio Sony, nový thriller od režiséra Sicario 2, novinku s Nicolasom Cageom a množstvo ďalšieho.

Sony si založilo vlastné filmové štúdio

Produkovať bude vysokorozpočtové filmy a seriály podľa svojich vlastných značiek. Predstavitelia Sony posledné 2 roky študovali filmový priemysel a radili sa s expertmi (ako napr. šéfom Marvelu Kevinom Feigim či legendárnym producentom Lorenzom di Bonaventurom). PlayStation Productions bude viesť Asad Qizilbash (vice prezident marketingu) a Shawn Layden (šéf Worldwide Studios).

Nový film Stefana Solimu bude Colt

Režisér Sicara 2 si vybral svoj ďalší projekt. Pôjde o western, ktorý mal pôvodne natočiť Sergio Leone. Ten chcel natočiť film o zbrani, ktorá naprieč rokmi putovala od jedného majiteľa k druhému. Solina natočí coming of age western drámu o troch bratov v rozmedzí 12-13 rokov, ktorí sa dostanú k zbrani a následne aj do veľkých problémov.

Den of Thieves 2 skutočne vznikne

Vráti sa Gerard Butler, O’Shea Jackson aj režisér Christian Gudegast. Dátum premiéry známy nie je, ale možno sa stihne ešte budúci rok.

Scenárista Green Book napíše pre Nicolasa Cagea policajné Sicario

Nick Vallelonga, držiteľ Oscara za pôvodný scenár, ktorý do roku 2005 písal len priemerné a podpriemerné filmy, znovuobjavil talent v scenáristike. Po Green Book napíše aj 10 Double Zero. Pôjde o policajný thriller opisovaný aj ako tak trochu iné Sicario. Hlavnú rolu si má zahrať Nicolas Cage. Premiéry sa dočkáme budúci rok.

Remake Jakubovho rebríka (Jacob’s Ladder) dorazí už tento rok

Dátum premiéry je konkrétne naplánovaný na august, hoci sme z filmu doteraz nevideli čo i len teaser. Robia na ňom neznámi tvorcovia a ani hercov veľmi poznať nebudeš. 

Boss Baby 2 príde do kín v marci 2021

Sequel natočí režisér jednotky Tom McGrath a v role hovoriaceho agenta sa vráti aj Alec Baldwin. 

Robert Pattinson bude ako Batman bojovať proti minimálne dvom záporákom

Batman Returns... Returns? Podľa najnovších špekulácií z Hollywodu sa Pattinsonov Batman vo filme pobije s Penquinom a Catwoman. Už dlhšie sa hovorí, že prvého menovaného si zahrá Josh Gad. 

Domov
Zdieľať
Diskusia