Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mimoni 2 dorazia do kín už budúci rok. O čom bude pokračovanie úspešného animáku?

Mimoni 2 dorazia do kín už budúci rok. O čom bude pokračovanie úspešného animáku?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme sa báť či radovať sa?

Hollywood nespí, a tak tu máme ďalšie množstvo zaujímavých noviniek. Opäť všetky nájdeš vďaka našim Raňajkám s Filmkultom.

Masters of Universe dorazia v roku 2021

He-Mana stvárni Noah Centineo (blížiaci sa reboot Charlieho anjelov) a snímka by sa mala držať predlohy. Predošlého He-Mana stvárnil v roku 1987 Dolph Lundgren.

Mel Gibson napíše a zrežíruje špinavý western

Zahrať si v ňom údajne majú Michael Fassbender, Jamie Foxx a Peter Dinklage, takže všetko špičkoví herci. Pôjde o remake rovnomenného filmu (The Wild Bunch) z roku 1969. Pre Gibsona tak pôjde o ďalší režisérsky počin po úspechu Hacksaw Ridge. Sme radi, že je späť. 

Mimoni 2 prídu do kín 3. júla 2020

Hlavnou témou bude dospievanie Grua, ich "otca", tak, ako bol prezentovaný v hlavnej sérii Despicable Me. Oficiálny názov znie Minions: The Rise of Gru a režírovať budú  Kyle Balda (Minions) a Brad Ableson.

Mimoni 2 dorazia do kín už budúci rok. O čom bude pokračovanie úspešného animáku?

Just Cause dostane celovečernú filmovú adaptáciu

Obľúbená open world hra s Ricom Rodriguezom sa mala na plátna kín dostať už viackrát. Naposledy ju mal natočiť Peyton Reed (Rampage) a hlavnú rolu mal stvárniť Jason Momoa. To sa však s najväčšou pravdepodobnosťou už zmenilo. Scenár novej verzie napíše Derek Kolstad. Ten sa postaral o scenáre Johna Wicka. Ako akčné filmy určite fungujú, no príbehovo tie filmy veľmi nevyčnievajú.

Práve naopak. Nehovoriac o tom, že o akciu a dané sekvencie sa zrejme starajú kaskadéry, Reeves a režisér Chad Stahelski. Just Cause je ešte šialenejšie než John Wick a my sme zvedaví, ako niečo podobné môže fungovať na striebornom plátne. Obávame sa, že veľmi nie. 

Ďalší Kingov mrazivý príbeh sa dostane do kín

Stephen King sa za posledné roky slušne nabalil. Hollywood adaptuje veľké množstvo jeho kníh, z ktorých väčšinou vznikajú priemerné až nadpriemerné žánrovky (primárne horory). On dostáva peniaze, diváci zase fajn filmy. Ďalším do rodiny bude The Long Walk, ktoré zrežíruje André Øvredal (Trollhunter, The Autopsy of Jane Doe). 

Posledná séria Orange is the New Black dostáva trailer a dátum vydania

Posledná várka epizód obľúbeného seriálu od Netflixu dorazí 26. júla. Po House of Cards tak končí ďalší vlajkový seriál spoločnosti, s ktorým začínal v streamingových vodách televíznych projektov.

Domov
Zdieľať
Diskusia