Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kedy dorazia dve ďalšia pokračovania Kingsman a Tiché miesto 2 s Cillianom Murphym?

Kedy dorazia dve ďalšia pokračovania Kingsman a Tiché miesto 2 s Cillianom Murphym?
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2 CLINT EASTWOOD ROCKY THE KING’S MAN
Uložiť Uložené

Ďalšie Raňajky, ďalšia dávka noviniek.

Ďalšie vydanie našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom je tu. Dnes sa pozrieme na potenciálny spin-off Rockyho, ale aj na Tiché miesto 2 a novinku Clinta Eastwooda.

Čaká nás spin-off Rockyho?

Sylvester Stallone už dal svojej legendárnej úlohe Rockyho Balbou zbohom, avšak teraz vyvstala nádej, že by sa ešte raz mohol predsa len vrátiť. Stallone totiž dostal nápad, že by jeho postava mohla trénovať ilegálneho imigranta, ktorý napokon skončí deportovaný.

Herec dodal, že by to mohlo sériu posunúť celkom zaujímavým smerom. V politicky dusnej atmosfére, kedy v Bielom dome sedí Donald Trump, by zároveň mohlo ísť o snímku, ktorá by si mohla vziať na paškál aj imigračnú politiku amerického prezidenta.

Raňajky
Raňajky Zdroj: United Artists

Tiché miesto 2 dorazí skôr

Očakávané pokračovanie úspešného hororu Tiché miesto napokon do kín vletí skôr než sa plánovalo. Pôvodne mala byť premiéra 15. mája (květen) 2020, napokon sa ale snímky dočkáme už 20. marca (březen) 2020.

Režírovať bude opäť John Krasinski a vrátiť by sa mali aj Emily Blunt, Millicent Simmonds a Noah Jupe. Nováčikom v obsadení je Cillian Murphy.

Clint Eastwood sfilmuje ďalší pozoruhodný skutočný príbeh

Clint Eastwood ani napriek svojmu požehnanému veku na dôchodok nemyslí. Zrežíruje totiž biografickú drámu o Richardovi Jewellovi. Ten pracoval ako strážnik, ktorý v roku 1996 pomohol zachrániť mnoho životov počas teroristického útoku na Olympijských hrách. Neskôr ho však neprávom obvinili, že sám útok zosnoval.

Odporúčané
RECENZIA: The King’s Man RECENZIA: The King’s Man 11. februára 2022, 8:30

O hlavné úlohy vo filme mali v minulosti záujem Jonah Hill a Leonardo DiCaprio, ale podľa všetkého sa s nimi už nepočíta. Na projekt však dohliadnu ako producenti.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Kedy sa dočkáme ďalšieho Kingsmana?

Solídne rozbehnutá séria Kingsman sa nechystá zastaviť. Budúci rok sa dočkáme tretieho dielu s podtitulom The Great Game. Pôjde o spin-off, ktorý sa na známu špiónsku organizáciu pozrie na počiatku 20. storočia. Na režisérskej stoličke opäť sedí Matthew Vauighn a snímka dorazí do kín 14. februára (únor) 2020.

Vo výrobe sú však aj ďalšie dva filmy. Štvrý Kingsman by mal byť regulérnym tretím dielom v sérii, čiže sa opäť vráti Eggsy. Ten by chcel Vaughn začať točiť koncom tohto roka. Okrem toho sa plánuje aj ďalší spin-off Statesman. Ten by nám mal ukázať začiatku špionážnej agentúry Kingsman. Premiéra posledných dvoch pripravovaných filmov zatiaľ nie je známa.

Domov
Zdieľať
Diskusia