Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2019, 5:00
Čas čítania 1:18
Dušan Šutarík

DC oživuje ďalšieho hrdinu. Swamp Thing z produkcie Jamesa Wana sa predstavuje v atmosférickom traileri

DC oživuje ďalšieho hrdinu. Swamp Thing z produkcie Jamesa Wana sa predstavuje v atmosférickom traileri
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY JAN ŽIŽKA
Uložiť Uložené

Opäť sme si pre vás pripravili poriadnu nálož všetkých podstatných noviniek.

Naša pravidelná rubrika Raňajky s Filmkultom je opäť tu. Tentokrát sa pozrieme na lákavý český historický epos Jan Žižka, tretí diel Kingsman či Jessicu Jones.

Swamp Thing sa preberá k životu

V DC sa rozhodli vzkriesiť ďalšiu svoju obľúbenú značku. Seriál Swamp Thing podľa rovnomenných komiksov dorazil s prvým plnohodnotným trailerom. O réžiu pilotného dielu sa postaral Len Wiseman (Die Hard 4, Underworld). 

Ako showrunneri sa podieľajú Mark Verheiden (Battlestar Galactica) a Gary Dauberman (It). Istí ich aj James Wan (V zajatí démonov) z kresla výkonného producenta. Premiéry sa dočkáme 31. mája (květen) 2019.

Hellboy je zlý film aj podľa jeho hereckého predstaviteľa

David Harbour priznal, že Hellboy, v ktorom hral hlavnú úlohu, nebol dobrý film. Nová adaptácia komiksov Mikea Mignolu si vyslúžila katastrofálne recenzie a finančne prepadla. Podľa Harboura môže za zlý výsledok aj to, že do filmu „kecalo“ až príliš veľa ľudí, čím zadusili pôvodnú víziu. 

Jessica Jones sa vráti v lete

Seriálová marvelovka Jessica Jones sa k nám dorúti už vo svojej 3. sérii. Nových epizód sa dočkáme už 14. júna (červen) tohto roku. Vychutnať si zároveň môžete nový teaser.

Kingsman 3 zavŕši príbehové línie hlavných hrdinov

Režisér Matthew Vaughn potvrdil, že tretie pokračovanie špionážnej akcie Kingsman zavŕši príbehové oblúky Eggsyho (Taron Egerton) a Harryho (Colin Firth).  Musíme dokončiť vývoj ich vzájomného vzťahu,“ povedal Vaughn. „Posledná kapitola ich vzťahu si zaslúži byť rozpovedaná.

Odporúčané
RECENZIA: Jan Žižka RECENZIA: Jan Žižka 7. septembra 2022, 11:30

A my sme pripravení začať natáčať, dúfam, že začneme ešte tento rok alebo začiatkom toho budúceho.“ Ešte pred samotným regulérnym tretím dielom dorazí do kín prequel The Kingsman: The Great Game. Jeho premiéra je stanovená na 14. februára (únor) 2020.

Ranajky
Ranajky Zdroj: 20th Century Fox

Jan Žižka

Epická historická dráma Jan Žižka dorazila s prvým oficiálnym plagátom a niekoľkými novými obrázkami. V hviezdne obsadenom filme uvidíme Bena Fostera, Michaela Cainea, Tila Schweigera, Williama Moseleyho, Sophie Lowe či Rolanda Møllera.

Režíruje Petr Jákl. Film si (ako hovorí už názov) vezme inšpiráciu skutočným príbehom jedného z najvätších vojvodcov 14. storočia. Premiéra je naplánovaná na rok 2020, hoci presný dátum zatiaľ nepoznáme.

Ranajky
Ranajky Zdroj: Crestyl/Genesy

Domov
Zdieľať
Diskusia