Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2019, 5:00
Čas čítania 1:15
Dušan Šutarík

Filmový Uncharted s Tomom Hollandom ako Nathanom Drakeom pôjde proti Spielbergovmu West Side Story. Kedy dorazí do kín?

Filmový Uncharted s Tomom Hollandom ako Nathanom Drakeom pôjde proti Spielbergovmu West Side Story. Kedy dorazí do kín?
Zdroj: Sony Interactive Entertainment
FILMY A SERIÁLY LUCIFER UNCHARTED
Uložiť Uložené

Ďalšie novinky sú tu.

Vitaj pri ďalšom vydaní našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Aj tentokrát sme si pre vás pripravili všetky podstatné novinky z posledných dní.

Uncharted má dátum premiéry

Adaptácia populárnej videohry Uncharted, v ktorej sa objaví Tom Holland, sa do kín dostane v zime roku 2020, konkrétne 18. decembra (prosinec). O réžiu sa postará Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).

ranajky
ranajky Zdroj: Sony Interactive Entertainment

Julianne Moore prichádza s lákavou drámou

Dráma After the Wedding je americkým remakom dánskeho originálu od Susanne Bier. Novú verziu režíruje Bart Freundlich a okrem Julianne Moore si v nej zahrajú aj Michelle Williams, Billy Crudup, Abby Quin a Will Chase. Americká premiéra sa uskutoční 9. augusta (srpen) 2019.

Birds of Prey bude najlacnejší DC projekt

Komiksovka Birds of Prey bude mať rozpočet 75 miliónov dolárov, čo je doteraz najnižšia suma zo všetkých DC projektov. Doteraz titul najlacnejšej DC komiksovky držal Shazam so 100 miliónmi. Snímku režíruje Cathy Yan a americká premiéra sa uskutoční 7. februára (únor) 2020.

Seriálový Lucifer hlási návrat

Seriál Lucifer sa vráti vo svojej piatej a zároveň poslednej sérii. Pôvodne túto mysterióznu kriminálku s pánom pekiel vysielala stanica Fox. Po troch sériách však projekt stopla. Zachránil ho však Netflix. Dátum premiéry nových epizód zatiaľ nepoznáme.

Režisérka Blockers chystá ďalšiu komédiu

Komédia Blockers od Kay Cannon sa stala nečakane úspešnou, a to nielen finančne, ale aj kriticky. Režisérka už má teda na pláne ďalšiu komédiu s názvom 79ers. Produkovať budú Seth Rogen a Will Ferrell.

Príbeh sa bude točiť okolo skupiny odcudzených priateľov, ktorí sa po 20 rokoch stretnú pri hľadaní pokladu, po ktorom začali pátrať už ako tínedžeri. Zatiaľ nepoznáme dátum premiéry.

ranajky
ranajky Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia