Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 5:00
Čas čítania 1:18
Dušan Šutarík

Toy Story 4 je podľa zahraničných kritikov parádna a vtipná jazda, ktorá dojme každého fanúšika série

Toy Story 4 je podľa zahraničných kritikov parádna a vtipná jazda, ktorá dojme každého fanúšika série
Zdroj: Walt Disney/Pixar
FILMY A SERIÁLY I CARE A LOT THE GOOD PLACE TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Všetci sme sa báli, ale podľa všetkého je Toy Story 4 veľká pecka. Tak uvidíme.

Opäť sa vám hlásime s ďalším vydaním našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Aj tentokrát sme si pre vás pripravili všetky podstatné novinky.

Toy Story 4

Štvrtý diel obľúbenej série Toy Story dorazí do našich kín až v auguste (srpen), zámorskí kritici však už film videli a zaplavili sociálne siete svojimi dojmami. Podľa nich sa Toy Story 4 vydarilo. Ide vraj o dojemný, vtipný a fantastický film.

Tvorcom sa podarilo nepodliezť latku nastavenú predchádzajúcimi dielmi, dokonale nadviazali na koniec trojky a fanúšikov predchádzajúcich dielov toto nové dobrodružstvo zaručene dojme. A postava Dukea Cabooma, ktorej hlas prepožičiava Keanu Reeves, si údajne kradne celý film pre seba. Do slovenských kín snímka dorazí 8. augusta (srpen) 2019.

Rob Zombie sa vracia s ďalším hororom

Filmár a muzikant Rob Zombie prichádza s novinkou 3 From Hell, ktorá ukončuje jeho trilógiu započatú filmami House of 1000 Corpses a The Devil Rejects. Premiéry sa dočkáme niekedy tento rok.

The Good Place speje do finále

Seriál The Good Place s Kristen Bell, Williamom Jacksonom Harperom a Jameelou Jamil skončí svojou 4. sériou. Pôvodne bol plán dokonca len pre dve série. Podľa tvorcov je však 50 epizód v štyroch sériách viac než dosť. Poslednej série sa diváci dočkajú túto jeseň.

Peter Dinklage si zahrá v thrilleri

Peter Dinklage si strihne jednu z hlavných úloh v thrilleri I Care a Lot po boku Rosamund Pike. Režíruje J Blakeson. Hlavnou hrdinkou bude cynická právnička, ktorá využíva znalosti práva pre vlastné obohatenie. Všetko sa však zmení, keď natrafí na nového klienta. Premiéra zatiaľ nie je známa.

ranajky
ranajky Zdroj: HBO

John Cena si zahrá vo Fast and Furious 9

Herec John Cena potvrdil, že si zahrá v deviatej časti populárnej série Fast and Furious. Už v apríli (duben) sa Vin Diesel rozhovoril, že by Cenu rád do filmu dostal, avšak až teraz do máme oficiálne potvrdené.

Podľa prvých informácii si zahrá postavu, ktorá bude poriadne badass. Prvá klapka padne ešte tento mesiac a premiéra je stanovená na 22. mája (květen) 2020.

ranajky
ranajky Zdroj: Paramount Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia