Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tiché miesto 2 sa zameria aj na monštrá a ich pôvod

Tiché miesto 2 sa zameria aj na monštrá a ich pôvod
Zdroj: Disney/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Prvé originálne animáky od Netflixu dostávajú obrázky

Netflix zverejnil nové obrázky k dvojici chystaných originálnych animovaných filmov Klaus a The Willoughbys. Prvý menovaný sa zameria na mladého škandinávskeho poštára menom Jesper, ktorý sa dostane do dedinky na chladnom severe, kde stretne záhadného výrobcu hračiek Klausa. Režíruje Sergio Pablos (tvorca Despicable Me) a počuť budeme hlasy hercov, ako Jason Schwartzman, J. K. Simmons, Rashida Jones či Joan Cusack. Snímka dorazí na Vianoce tohto roku.

Raňajky piatok
Raňajky piatok Zdroj: Netflix

Čo sa týka The Willoughbys, táto snímka predstaví štyri deti sebeckých rodičov, ktoré sa so svojimi staromódnymi hodnotami musia prispôsobiť súčasnému svetu, aby vytvorili modernú rodinu. O réžiu sa postará Kris Pearn (Cloudy With a Chance of Meatballs 2) a z hercov sa objaví Ricky Gervais, Maya Rudolph, Will Forte aj Martin Short. Animák uvidíme na jar 2020.

Raňajky piatok
Raňajky piatok Zdroj: Netflix

Snímka Star Wars IX sa strihá priamo na pľaci

Strihačka Star Wars: The Rise of Skywalker Maryann Brandon prezradila, že kvôli oveľa tesnejšiemu plánu, než ako tomu bolo v prípade The Force Awakens, musela režiséra J. J. Abramsa presvedčiť, aby jej dovolil snímku strihať priamo na pľaci. Klasicky sa totiž strihač na natáčaní nenachádza.

Raňajky piatok
Raňajky piatok Zdroj: Disney/Lucasfilm

Vojnová novinka režiséra Skyfall sa predstavuje fotkami z natáčania

Natáčanie vojnovej drámy 1917 od Sama Mendesa (American Beauty, Skyfall) je už v plnom prúde a na internet unikli prvé obrázky (nájdeš ich na tomto odkaze). Príbeh sa bude odohrávať počas prvej svetovej vojny a premiéra je naplánovaná na 25. decembra (prosinec) 2019.

Raňajky piatok
Raňajky piatok Zdroj: Sony/Columbia

Pokračovanie Tichého miesta odpovie na niektoré otázky

Herec Bryan Tyree Henry, ktorý si zahrá v pokračovaní hororu A Quiet Place, prezradil, že snímka aspoň čiastočne odhalí, prečo sa svet zmenil na prostredie s monštrami citlivými na zvuk. O réžiu sa opäť postará John Krasinski a snímku uvidíme v máji (květen) 2020.

Pokračovanie hororu Tiché miesto nám čiastočne odhalí pôvod smrtiacich monštier citlivých na zvuk
Pokračovanie hororu Tiché miesto nám čiastočne odhalí pôvod smrtiacich monštier citlivých na zvuk Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia